Jasmine

Life is not measured by the number of breaths we take, but the moments that takes our breath away!

Oj en paus blev det visst..

Publicerad 2011-05-23 22:38:32 i Allmänt


jag har visst tagit en ganska lång paus från bloggen men som alla vet så har man inte alltid lust att skriva som jag många gånger nämt men lite uppdatering skadar ju inte iaf:)

Jonna har Lärt sig gå! :) hon började med stapplande steg den 2 Maj o efter det så har det bara gårr bättre o bätte o jag tycker det underlättar så mkt nu när hon kan gå o hon verkar mkt gladare på något sätt liksom jag kan ställa ner henne o hon står där o samtidigt som jag lägger upp väskan på riggen kan ja ta upp henne utan att behöva böja mig ner ända ner till golvet då jag får bära henne ner för trapporna när vi ska gå ut.....:)

som det ser ut nu kommer hon börja dagis den 15 aug, delade kännslor för de kan jag säga eftersom jag bara får ha henne 3h per dag men men det är ju iaf en start och jag måste verkligen fundera ut vad jag ska göra med mig själv! hum vet faktist inte vad jag ska börja med men jag vill verkligen ha mitt körkort är så beroende av de känner ja skulle underlätta så mkt! men en start iaf är väl att börja övningsköra med J i Nov då han haft sitt körkort i 5 år så är vi inte beroende av någon annan heller o fram till nov får jag plugga här hemme tiden då jonna är på dagis o även söka jobb men just nu är körkort prio 1 känner jag!


dagarna flyter på med massa bus o lek, vissa dagar har vi fullr upp med olika äventyr o andra dagar är i bara hemma o myser alltså precis som det ska vara.


Sommaren är faktist inte så planerad för oss vi ska till stora storstaden näst nästa helg då blir det hotell o massa mys med skansen o grönan. Vi ska inte åka själva utan med svärmor och -far o även J bror så de ska bli kul faktist ser fram emot den helgen :)...



nu får det räcka för denna gången iaf kasnke blir ett inlägg snart eller kasnke inte man vet aldrig! :)





Jonna närmast o rymlingen Selma


Bus! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jasmine

Jasmine heter jag o är inne på mitt 20 år i min blogg kan du följa min vardag blandat annat hur mina studier går och även följa hur livet kan förändras på bara några sekunder att man helt plötsligt ska bli mamma.... jag bor i valdemarsvik med min underbara sambo jacob..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela