Jasmine

Life is not measured by the number of breaths we take, but the moments that takes our breath away!

snart drar en vardag igång...

Publicerad 2011-07-13 21:06:54 i Allmänt


ja den 11 augusti börjar inskolningen på dagis ska bli skönt att få veta att jonna får leka o lära sig massa nya saker om dagarna o att hon kommer ifrån mig lite med för vi är ju jämt tillsammans så för bådas skull tror ja detta kommer bli jätte bra.

 

Längtar jätte mkt tills vi har flyttat in i huset o lgh är bort helt men är en bra dit just nu vi har inte bestämt datum än på huset eftersom vi inte får tag i hyresvärden så får se men jag hoppas att det blir i början av oktober det skulle vara bäst då jacob har utbildning i nästan hela sep i kalmar.



Men nu börjar oroligheten komma vad jag ska göra nu? elelr jag vet att jag vill ha ett arbete så jag kan dra in min del till hushållet men frågan är bara var detta jobb finns? jag hoppas verkligen att jag kan ha turen på min sida att det dyker upp något här i viken jag är inte så kännslig vad det är bara det är något!! har även lite små ångestöver hur det kommer bli jag visste att det skulle bli såhär men jag har skjutit det ramför mig ett bra tag nu men aja vi får se hur det bli får ta ett andetag i taget o se vart de leder.


vet att jag måste ta kontakt med konvux med var mitt betyg i psykologi tog vägen för den kursen klarade jag iaf vilket jag inte gjorde med dom andra uch vad hemskt att det blev så men inte mycket att göra åt nu.


jacob o jonna sover sen en stund tillbaka han har jourvecka o det har varit skogsbrand så han har jobbat 26 timmar änsålänge bara med branden o sovit 5 timmar på hela veckan så han är ganska mör o det låter som han har rökt i 50 år han hostar o har sig för han fått i sig endel rök...


det var lite uppdatering iaf händer inte så jätte mkt just nu försöker få dagarn att gå o hitta på lite roliga saker med jonna:)


 

Om

Min profilbild

Jasmine

Jasmine heter jag o är inne på mitt 20 år i min blogg kan du följa min vardag blandat annat hur mina studier går och även följa hur livet kan förändras på bara några sekunder att man helt plötsligt ska bli mamma.... jag bor i valdemarsvik med min underbara sambo jacob..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela