Jasmine

Life is not measured by the number of breaths we take, but the moments that takes our breath away!

lilla kissungen:)

Publicerad 2010-07-23 12:14:52 i Allmänt




denna lilla bebis har flyttat hem till oss nu så de är full rulle hela tiden o de funkar kanon bra med jonna, dom andra katterna har inte riktigt accepterat henne än men de kommer..


ja o jonna ska snart ner till viken o kolla på loppis har vi tänkt men nu sover hon efter mkt om o men envisa unge<3 jag vet ju vad som är bäst trots allt..:P
men får ta bärselen så får se hur de går vagnen står i bilen o ja bilen är ju uppe på slakteriet så japp då får de blir denna lösningen bara packat ner de viktigaste i min väska så de inte ska bli så tungt...


men värst vad kallt de ser ut!? men de är ju gasnka skönt att de är lite svalare så man kan gå en sväng men de ser ut o komma regn med o de skulle ju inte skada så de inte blir mer skogsbränder eller dom som varit inte tar fart igen. men somsagt de blir fint i lönekuväret fast de känns lite jobbigt när j jobbar hela tiden men de tar man igen på helgern troligsvis. men svärfar hade jobbat något på över 30-40 timmar i onsdags! från måndagen tror de var något sånt shit väldigt mkt iaf o bara med brandkåren.



aja nae göra sig färdig de sista o kasnke äta något nu när ja ändå inte gör något viktigt när jonna sover




<3

E.R Design

Publicerad 2010-07-19 15:44:34 i Allmänt


här kommer ett inlägg för ja vill vara med o tävla om ett otroligt fint smycke

gå in o kolla på deras hemsida HÄR
även gå in på Exxas blogg som har tävlingen o tipsade om den HÄR


 

 

 

regnet öser ner...

Publicerad 2010-07-17 12:15:40 i Allmänt


härligt de är när man hör åskan dundra o regnet bara öser ner!

Jacob har haft sin semester en vecka nu så vi har haft fullt upp... måndagen slängde vi skräp o så de gick att gå in i snabbstädar rummet:P som var fullt av kartonger från ikea sen vi köpte tvhyllan.
tisdagen då åkte vi in till stan o bara hade de skönt
onsdag tog vi en roadtripp till Tibro ligger vid karlsborg/hjo där uppe väldigt trevligt att få träffa alla släktingar så ska åka upp dit igen v32 når j har semester igen hoppas vi på iaf...

torsdagen åkte vi ännu en gång in till stan med j bror albin en sväng o ja köpte mig en systemkamera:) hade kollat in mig på en nikon som var extra pris på expert men alla var slut så fick ett specialpris på en annan nikon som hade ett bättre objektiv så de blev ett lyckat köp:) men har svårt för o veta hur ja ska hantera den men de lär man sig väl snart..

ja fredagen hum ja då gjorde vi inget speciellt till en börja började plocka iordning lite här hemma men sen lyckades j mob låsa sig så vi behövde puk koden så åkte till svärföräldrarna o lånade telefon o rinde men så mart så står den på alla fakturor så de var lätt fixat.
när vi ändå var där så hjälpte J med att rengöra poolen. kvällen sen fick vi besök av hans moster trevalns var de dansade dansmatta o spelade lite buzz trevlans.. o även fick jacob åka på larm med för han har beredskap nu tills måndag kl 06.  tydligen trafikolycka som slutade bra iaf.

jahopp då var vi framme tills idag lördag, j är på övning får se när han kommer hem han visste inte han skulle göra något prov eller vad de va.... jonna o ja gör inget speciellt hon fick lite gröt förrut men hon var jätte ledsen så gick inte så bra så fick bli flaska o de var populärt försökte söva henne utan resultat...

ikväll ska vi på fest ute i danebo loge så ska bli trevligt vet inte riktigt hur vi ska ta oss hem/dit än men men de löser sig.




länge sen.....igen

Publicerad 2010-07-09 13:38:14 i Allmänt

hum länge sen ja skrev igen har inte haft tid att skriva något men inte riktigt haft behov heller att göra de den senaste veckan har haft lite fullt upp:)..

var hemma o nybro förra veckan var gasnka lungt träffade vänner o lite så.
denna veckan som har varit som gick vääldigt fort för övrigt har jag tagit de lungt varit ute o gått o fikat lite med svärmor o igår var vi inne i stan en snabbis skulle de bli men kom hem vid ca 4 tror ja o då stannade vi kvar hemma hos dom, grillade o jonna badade i sin pool.
gjorde några fynd en tunika för 50 kr o en för endast 100kr härligt.. även ett par snygga haremsbyxor för 149 eller något sånt tror ja dom kostade så väldigt billigt....

till jonna blev de två klänningar även där fynd 40kr o 90 så heelt okej:) även ett par svarta snygga solbrills till henne hoppas dom funkar så man slipper hålla på o trixa med vagnen så hon inte ska få sol i ögonen.


idag än så länge så gick vi upp halv 7 då jonna blev bytt på o sen la vi oss i sängen i gen o kollade på lite nyheter o gick senare upp... hon lekte lite på golvet o sen fick hon lite gröt men hon var inte såå sugen idag eller just då iaf så fick inte i henne så mkt o ja efter de så fick hon sova lite hon var såå trött......


har damsugat o plockat lite iaf ska ner på karnebåtsfestivalen sen o kolla lite


nae nu vaknade snuttan

Om

Min profilbild

Jasmine

Jasmine heter jag o är inne på mitt 20 år i min blogg kan du följa min vardag blandat annat hur mina studier går och även följa hur livet kan förändras på bara några sekunder att man helt plötsligt ska bli mamma.... jag bor i valdemarsvik med min underbara sambo jacob..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela