Jasmine

Life is not measured by the number of breaths we take, but the moments that takes our breath away!

En dag i taget..

Publicerad 2012-12-28 18:48:30 i

Idag hade vi en träff m familjen filipsson/wilce o även sara så vi kan komma på vad vi ska smaska på nyar för något och det lyckades vi med ganska bra tror maten kommer bli helt okej. bjöd på lite lunch o sen gick vi en väldigt kort promenad för det var verkligen kallt! o fixade lite barnpassning så vi kunde åka o handla i lugn o ro utan att barnen skulle behöva hänga med, så ja det är väl vad dagen har gett idag...
 
känns fortfarande inte bra att inte veta någonting typ fy hoppas verkligen allt går att lösa allt ändras så snabbt ena dagen är de bra o sen helt plötsligt kan hela vår värld rasa typ önska innerligt på något bra snart för dehär går inte helt enkelt...
 
/jasmine

om jag ska vara ärlig...

Publicerad 2012-12-27 20:24:35 i

ja just som rubriken säger så om jag ska vara riktig ärlig så känns det lite tungt nu, tårarna bränner o allt känns lite extra tungt eftersom framtiden inte ser så vis ut håller på o bryta ihop av att inte veta någonting fy fan säger jag bara hur kan en person bete sig så mot så måna människor det är så många som blir drabbade men det verkar han inte bry sig om... visst denna månaden går de väl men nästa då? o efter de?? hum jo jag vet har lätt att stressa upp mig men ja får helt enkelt se hur dethär slutar.
 
hade planerat att vi skulle åka till ullared gekås lördag-söndag men som det ser ut i dagsläget blir det inget med de hoppas verkligen det ändras imorgon..... åhh
 
men nae hålla huvudet högt ett tag tills man stupar..
 
 

juletiden över??..

Publicerad 2012-12-26 14:07:44 i

och så var det bara ett år till nästa jul:) våran jul har varit jätte bra många klappar o trevligt sällskap firade julen i två dagar och iag är det den årliga kalkonmiddagen ute i danebo så vi ska aldeles staxt fixa iordning oss det sista och bege oss ut dit..
 
jonna har fått så mycket fint och hon har svårt att bestämma sig vilket hon ska leka med först hihi:)
tiden tickar iväg kommer in ett inlägg lite längre fram typ på fredag elelr imorgonkväll för imorgon är det badhuset som gäller:)
kramkram Jasmine

Nu är snart julen är

Publicerad 2012-12-22 20:00:36 i

Ja o vad skönt att julen snart är här de betyder att de snart är vår igen med härliga sol men vintern har ju sin tjusning med, veckan som gått har inte varit så kul åkte på magsjukan måndagnatten både jag o jacob o även jonna var lite halv kraslig så var hemma hela veckan med henne o j jobbade tor/fred iaf... så har väl inte så jätte mycket att skriva om veckan som har gått förrutom att jag hittade orken att klä o göra våran gran fin o tjustig så nu str den o spriden sin härliga jukännsla i huset.
 
Jonna har fått flytta upp sitt kök till sitt rum o de verkar som hon tycker det är roligt med för då lever hon sig in i leken mera osv iaf nu när de är så nytt me det.
 
idag har vi iaf varit nere o lunchat nere på blå med våra kära vänner o efter de bestämde vi att vi skulle utnyttja dagen lite till och gjorde oss iordning här hemma med overall o pulka så åkte vi hem till dom igen och barnen åkte lite pulka o lekte i snön väldigt härligt försökte ta lite kort men min kamera hade laddat ur tyvärr verkligen! blev middag o mera bus en väldigt bra dag ändå o kul att se att tjejerna faktist kan hålla sams med! ;) nu försökte dom stänga ute malte ist o leka själva nu när han har blivigt så stor att också vilja vara med :)
 
Tror även nyår kommer bli jätte bra! hoppas på det iaf härligt att kunna umgås med sina vänner man ska vara rädd om dom få man har som verkligen är äkta <3
 
Jonna somnade iaf jätte fort när vi kom hem o nu sitter vi bara o tar de lite lungt ska väl hänga lite tvätt o sånt bestyr snart ..
 
hoppas ni alla får en riktigt god jul och ett gott nytt år!
 

Kallt!

Publicerad 2012-12-14 10:09:00 i

Brr vad kallt de är men det är ju fredag o allt känna alltid lättare då på något sätt! :)
 
Glömde ju berätta att j hadde fått in ett fint djur igår så ev så kommer vi ha ett fint koskinn här hemma snart inte så stort eftersom de var en kalv men det blir nog bra om inte ovanligt, ett vitt highland cattle spännande är de iaf om det blir så:)
 
nae har väl inte så jätte mycket att berätta om just nu att jag mer än gärna skulle vilja ha in en gran nu men får se när den kommer in eller först ska vi väl hitta en med o blir intressant om den kommer rasa men får väl sprika fast den i väggen som jag brukar få göra ;)
 
//Jasmine

lucia- eller ett annorlunda firande :)

Publicerad 2012-12-13 20:02:09 i

Sitter nu och tar det lite lungt jonna sover gott somnade direkt när vi la henne väldigt trött efter denna dag.
Kom till dagis ca halv fem o jonna blev så glad över att se oss och på skulle klänningen o  även kronan hon var jätte stolt men så kom tröttheten hon bara grät o grät för vi skulle ut o sätta os medans dom skulle samla ihop barnen o då trodde hon att vi skulle gå utan henne så jonna o jag fick sita vid sidan om när dom andra barnen sjöng så att hon inte skule minnas det som något dåligt som fröknarna sa o de är ju bra humöret var verkligen upp o ner hela tiden hon blev verkligen jätte ledsen även när hennes pepparkaka gick sönde så ja kvällen var inte så jätte lyckad tyvärr som jag hade hoppats men ja en lucia att minnas det med:)
 
Är verkligen jätte trött o mår kontigt, mår illa tillofrån, yrsel.... men tror att det beror på för jag känner mig så stressad mycket som snurrar igen med allt... försöker göra mitt yttersta på praktiken men blir ändå inte det bästa jag kan vet inte varför men jag glömmer hela tiden sånahär småsaker liksom visst så är Pia jätte bra o jag kan fråga igen men ändå.
 
Imorgon är det kasnke stan som gäller får se lite när jacob slutar osv hade varit skönt att få julklappar överstökat o bara ha en skön familjedag på lördagen för vi är bortbjudan på kvällen med så ja...
 
Nae nu får det nog bli ett glas eller två av julmust mumms!
 
Bye Hoppas ni har haft en trevlig lucia iaf :)
 
//Jasmine

Trötta måndag

Publicerad 2012-12-10 20:30:17 i

Ja det märks verkligen att m,an inte är van att hålla igång är verkligen super seg idag så ska nog snart gå o lägga mig o invänta morgondagen..
Har suttit o kollar lite på olika sidor för o få lite ideer till julklappar men har ingen isperation idag har du/ni någon bra sida att tipsa om så skriv gärna de!! :)
 
hoppas det inte kommer mera snö men det kan jag ju hoppas på för de lär det väl göra:/ tkr det räcker nu eftersom det är så himla svårt att ta sig fram med barnvagnen även att de inte ligger så jätte mkt så blir det ändå vråltungt! men men så är de... morgonen fungerar faktist ganska bra vi glr oss klara för o gå ca kvart i sju o är faktist ganska skönt att få en promenad om det inte öser ner och är jätte kallt såklart men värst är det på em när man bara vill hem och det tar sån tid bara för att man är trött o det är oplogat... suck men jag överlever förhoppningsvis förbränner jag lite kalorier o de behövs igen!
 
nae nog om struntprat r trött så sängen snart..
 
//Jasmine
 

En bit av vårat hem

Publicerad 2012-12-10 11:00:00 i

Tagit ikväll så svårt de är o få korten bra när jag vill att korten ska bli lite mörkare men men så här är en bit iaf:)
 
Min älskade nya skänk den är helt perfekt den ser nästan svart ut men är mörkbrun till färgen skulle vilja måla den vit men den får nog behålla sin mörka iaf nu ett tag...
Jonnas lilla lekhörna....
 
Ett fin fint överkast ja lyckades fynda för ett tag sen.
 
det var lite hur de ser ut här iaf... just nu står jag nog o sliter på min praktik. Praktiken är på en restaurang vilket jag trivs väldigt bra är faktist väldigt kul o intressant så får se om man får vara kvar eller ej efter praktiken:) '
 

Snööö helg

Publicerad 2012-12-09 20:33:29 i

 
Här komemr lite bilder från i lördags när vi tog en promenad ner till viken, jonna tyckte de var jätte kul att åka pulka o j skulle springa hela tiden så han fick motion iaf haha.. så handlade lite välbehövligt o gick sen hem med en väldigt arg o ledsen jonna! hon skrek från att vi gick från viken till att vi kom hem!½ svårt de är när dom inte säger vad de är men när vi kom hem o hon hade lugnat sig äntligen! så sa hon att hon var kall om händerna men iaf hemma fick jonna sova o sen gjorde vi oss iordning inför julfesten. så jonna körde vi till jacobs moster som hon skulle få sova hos o vi vidare till festen/julbordet.
 
idag söndag hade vi en skön sovmorgon innan vi åkte ner o hämtade jonna som hade haft en väldigt bra kväll. städade av här hemma o gjorde iordning lite eftersom jag inte orkar eller ginner hålla på i veckorna nu när jag är på praktik...... på em åkte vi iaf till våra fina vänner fick go mat o allt var lika trevligt somvanlit barnen småbråkade som dom alltid gjort men så kommr de nog alltid vara mellan dessa små bustöser:)
 
nae de får vara allt för idag ska nog förbereda ett litet inlägg som kommer in imorgon på dagen:)
 
kramkram
 
/Jasmine
 
 

Om

Min profilbild

Jasmine

Jasmine heter jag o är inne på mitt 20 år i min blogg kan du följa min vardag blandat annat hur mina studier går och även följa hur livet kan förändras på bara några sekunder att man helt plötsligt ska bli mamma.... jag bor i valdemarsvik med min underbara sambo jacob..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela