Jasmine

Life is not measured by the number of breaths we take, but the moments that takes our breath away!

granen står grön o fin i våran stuga:)

Publicerad 2010-12-21 11:44:01 i Allmänt


igår bråkade vi med våran gran sågade av så den skulle passa i julgransfoten o sånt fix o sen när vi kom upp i lgh så had min kära sambo väldigt dåligt ögonmått så den är jätte mkt för stor än vad jag hade tänkt men aja nu står den där iaf i vi klipte av lite grenar på ena sidan de som inte syns såden skulle passa lite bättre:) o sen massa fix med kulorna o sånt men tillsut blev de klart o de duger iaf jag fick iaf en gran! :)

här hemma har jag städat av det sista nu så nu är det endast att slå in julklapparna o de tycker jag bara är kul! jonna sover så gott hon somnade halv 11 eler kasnke 10 tror ja de var så hon har sovit i ca 1h får se vad man ska hitta på sen är ju så kallt idag så vet inte om vi ska ge oss ut elelr inte men solen skiner ju nästan o himlen är blå så det är frestande men får se vill ju inte att att jonna ska bli kall men får helt enkelt se.


längat faktist till julafton tror de blir väldigt mysigt tänk jonnas första jul! kommer bli massa foto har jag tänkt o hoppas hon orkar vara med till julklappsöppning osv :) vet iaf vem som kommer få flest klappar iår:) 



julfin innan vi gick till avslutningen på öf 16/12

villa fridhem

Publicerad 2010-12-17 11:11:06 i Allmänt


det blev inget åkandes med ålandsbåten fanns en anledning han lurade oss alla men kommer inte ihåg riktigt vad de va men iaf vi åkte upp till slakteriet dä alla möttes vid kl 1 satt o snackade lite o så kändes att stämmningen va rlite spänd alltså posetivt full av förväntan att vi skulle festa gärnet på båten chiii fick vi!!

vi åkte i led ner till viken för att ta ut pengar köpa färddricka sagt o gjort sen åkte vi in mot stan o fortfarande viste vi inte var vi skulle.... svängde av så chefen tankade upp alla bilar o sen igenom norrköping o en litenbit så svängde vi av o de var mt et ställe som heter villa fridhem det är ett spahotell där företag kan hålla konferanser, äta gott o även gå på lite spa:)

så vi lämnade av våra saker snabbt o sen möttes upp igen i entren o därefter skulle vi gå upp i et konferansrum o äta lite snacks typ lite besvikna blev de inte mkt till snack utan lite chips, nötter o frukt... tror även att chefen trodde att de skulle vara bättre de lät så iaf.... blev lite lekar på tavlan medans vi väntade på att snacksen skulle komma in o även under vi åt de så fick vi lite information om vad som skulle hända härnäst.


vi respektive skulle gå ner till spat medans dom andra skulle ha konferans så blev de med vi var 4 st som gick bort, vi bubblade i jaquzzin, drack lite cider o beställde även in en ostbricka något gott skulle vi ha mednans vi väntade på dom tog ca 2-3h som vi levde gott:) sen var de slut på friden! då alla killar komm tillbaka dom var lagom avundsjuka på hur bra vi hade haft de! så dom tog igen de med massa öldrickande o efter ett tag gick vi o åt julbord o då var kl ca 19-20.


väldigt gott julbord massa att välja på för dom som gillar de! jag själv är inte så överförtjust i sån mat så blev de vanliga plocket för min del, det snappsades, sjön visor allt o allt var på topp! efter maten blev det ännumera bad o dricka så höll kvällen på fram till 23 kasnke sen skulle dom stänga poolerna så vi alla gjorde oss iordning o sen möttes upp o endel spelade biljard väldigt trevligt var allt iaf tror jacob o jag gick o la oss någon gång 2-3 tiden för ja orkade inte o visste att de inte skulle bli mkt sömn i obekväma sängar o spring ute i korridoren.



frukost blev det ca halv 9 för oss då vi kom upp vi var nästan sist de brukar vi aldrig vara! blev så förvånadad o se att de var så många uppe. var bra frukost även nu massa att välja på. o sen vid kl 9 skulle vi cheka ut! väldigt tidigt tyvärr men efter ett tag åkte vi hemmåt. bäst av allt vi behövde inte betala något! bara skriva upp på rummet suveränt! :)


jonna hade skött sig som en pärla inga problem alls de hade gått så bra som inget hade hänt alls så de var skönt o höra även att ja hade ringt på kvällen men iaf så var de skönt att träffa henne igen även att vi bara hade varit borta knappt 1 dag:)

hur de ligger till nu är iaf att vi hade avslutning igår på öppna förskolan jätte trevligt var de bus somvanligt o dans kring granen blev det o även lussekatter till fika så de var mysigt fast väldigt mkt folk blev de tillslut.

idag händer det inget speciellt jonna håller på o somnar ja ska städa av lite har jag tänkt o bara hålla oss inne idag för de snöar o inte plogat så man kan ta sig fram överallt.

bye bye hoppas ni alla har de bra där ute!

yes:)....

Publicerad 2010-12-08 16:28:52 i Allmänt


dagen har varit precis som en vanlig dag ska vara:)

morgonen lungt o skönt jonna åt son gröt utan några större protester lite men inte så värst farligt:) fick ta hand om diskbänken utan att hon stretade emot.....
kunde plocka iordning medans hon lekte o även när hon sov sen kunde jag damsuga:)


ulrika ringde mig vilket jag blev väldigt förvånad men väldigt glad! så vi tog oss en fika på lilla blå vid ca halv två väldigt trevligt lite synd att man inte träffas så ofta o snart börjar amanda på dagis o även izanel så får vi gå på öf o kyrkis själva lite tråkigt men får se till att träffas ändå!



när ja kom hem så sov jonna vidare vilket jag var väldigt glad för så jag kunde torka golven med så nu är allt klart eller ja de mesta iaf.... sköönt!



så nu latar jag lite, jonna sover fortfarande o min mamma är på väg hit från nybro hon ska nämligen ta hand om jonna när jacob o jag åker på ålandskryssning torsdag-fredag. ska bli jätte kul o komma iväg det är jacobs jobb som ordnar allt enda vi vet är att vi ska ha badkläder med oss mer vet vi inte alltså en stor överraskning! mys mys :D


ska bli väldigt kul o komma iväg för jacob o jag har aldigt gjprt något sånthär tillsammans vist bio,middag o sånt men inte åka iväg så liksom ska bli väldigt kul o jag vet att jonna kommer ha de hur bra som hellst så 2 natten vi kommer vara ifrån henne kommer kännas jätte konstigt men hon sover ju här hemma så blir inga större omställning för henne iaf.


seee ya! nu ska jag fortsätta sega :P



26/9 lite gammal bild men iaf- jonna älskar o badabada! synd att blixten slog så i ansiktet men men :)

Om

Min profilbild

Jasmine

Jasmine heter jag o är inne på mitt 20 år i min blogg kan du följa min vardag blandat annat hur mina studier går och även följa hur livet kan förändras på bara några sekunder att man helt plötsligt ska bli mamma.... jag bor i valdemarsvik med min underbara sambo jacob..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela