Jasmine

Life is not measured by the number of breaths we take, but the moments that takes our breath away!

villa fridhem

Publicerad 2010-12-17 11:11:06 i Allmänt


det blev inget åkandes med ålandsbåten fanns en anledning han lurade oss alla men kommer inte ihåg riktigt vad de va men iaf vi åkte upp till slakteriet dä alla möttes vid kl 1 satt o snackade lite o så kändes att stämmningen va rlite spänd alltså posetivt full av förväntan att vi skulle festa gärnet på båten chiii fick vi!!

vi åkte i led ner till viken för att ta ut pengar köpa färddricka sagt o gjort sen åkte vi in mot stan o fortfarande viste vi inte var vi skulle.... svängde av så chefen tankade upp alla bilar o sen igenom norrköping o en litenbit så svängde vi av o de var mt et ställe som heter villa fridhem det är ett spahotell där företag kan hålla konferanser, äta gott o även gå på lite spa:)

så vi lämnade av våra saker snabbt o sen möttes upp igen i entren o därefter skulle vi gå upp i et konferansrum o äta lite snacks typ lite besvikna blev de inte mkt till snack utan lite chips, nötter o frukt... tror även att chefen trodde att de skulle vara bättre de lät så iaf.... blev lite lekar på tavlan medans vi väntade på att snacksen skulle komma in o även under vi åt de så fick vi lite information om vad som skulle hända härnäst.


vi respektive skulle gå ner till spat medans dom andra skulle ha konferans så blev de med vi var 4 st som gick bort, vi bubblade i jaquzzin, drack lite cider o beställde även in en ostbricka något gott skulle vi ha mednans vi väntade på dom tog ca 2-3h som vi levde gott:) sen var de slut på friden! då alla killar komm tillbaka dom var lagom avundsjuka på hur bra vi hade haft de! så dom tog igen de med massa öldrickande o efter ett tag gick vi o åt julbord o då var kl ca 19-20.


väldigt gott julbord massa att välja på för dom som gillar de! jag själv är inte så överförtjust i sån mat så blev de vanliga plocket för min del, det snappsades, sjön visor allt o allt var på topp! efter maten blev det ännumera bad o dricka så höll kvällen på fram till 23 kasnke sen skulle dom stänga poolerna så vi alla gjorde oss iordning o sen möttes upp o endel spelade biljard väldigt trevligt var allt iaf tror jacob o jag gick o la oss någon gång 2-3 tiden för ja orkade inte o visste att de inte skulle bli mkt sömn i obekväma sängar o spring ute i korridoren.



frukost blev det ca halv 9 för oss då vi kom upp vi var nästan sist de brukar vi aldrig vara! blev så förvånadad o se att de var så många uppe. var bra frukost även nu massa att välja på. o sen vid kl 9 skulle vi cheka ut! väldigt tidigt tyvärr men efter ett tag åkte vi hemmåt. bäst av allt vi behövde inte betala något! bara skriva upp på rummet suveränt! :)


jonna hade skött sig som en pärla inga problem alls de hade gått så bra som inget hade hänt alls så de var skönt o höra även att ja hade ringt på kvällen men iaf så var de skönt att träffa henne igen även att vi bara hade varit borta knappt 1 dag:)

hur de ligger till nu är iaf att vi hade avslutning igår på öppna förskolan jätte trevligt var de bus somvanligt o dans kring granen blev det o även lussekatter till fika så de var mysigt fast väldigt mkt folk blev de tillslut.

idag händer det inget speciellt jonna håller på o somnar ja ska städa av lite har jag tänkt o bara hålla oss inne idag för de snöar o inte plogat så man kan ta sig fram överallt.

bye bye hoppas ni alla har de bra där ute!

Kommentarer

Postat av: Malin, Mamma till Zelina ♥:*¨¨*:

Publicerad 2010-12-18 14:44:39

Okeej, vi har delat upp det så att vi ska ha delad ekonomi vi med nu. dela på allt.

Postat av: Petra

Publicerad 2010-12-20 16:39:50

Låter som en jätte jätte trevlig liten mini-semester för er ändå! Trots att de inte blev ngn ksyssning! :P Vad mysigt! Man behöver sån tid också! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jasmine

Jasmine heter jag o är inne på mitt 20 år i min blogg kan du följa min vardag blandat annat hur mina studier går och även följa hur livet kan förändras på bara några sekunder att man helt plötsligt ska bli mamma.... jag bor i valdemarsvik med min underbara sambo jacob..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela