Jasmine

Life is not measured by the number of breaths we take, but the moments that takes our breath away!

Helg och allt som hör därtill...

Publicerad 2012-09-29 21:26:01 i

då var det dags igen för att skriva av sig lite,
Morgonen hyffsat lugn eller ja tur att jacob hade tålamodet att ge jonna frukost hade inte orkat de idag för gu vilken kamp de alltid de ska vara när det gäller mat i alla dess former om det inte gäller bullar,russin osv men han lyckades tillslut var väl att hon skulle testa igen eller något...
 
pappan åkte vidare på övning vid halv nio ca o jonna o ja vi gjorde oss färdiga o fixade lite så vi kunde ge oss av till klädbytar dagen, gick runt o kollade lite men hittade inte riktigt de ja sökte o om sanningen ska fram orkade jag inte ge mig in i högarna heller men hittade iaf en långarmad tröja till jonna så alltid något. gav oss snart av ner mot viken då jonna tröttnade o även jag så blev en fika på blå med fam Filipsson/wilce :) riktigt trevligt förrutom att jonna trillade ner från en stol trodde att hon skadade sig riktigt illa typ att hon bröt armen eller något men hon blev illröd/blå som gav med sig som tur va! hon kommer nog vara riktigt snygg där imorgon!
 
väl hemma iaf åt vi lunch, jonna sov, jag fixade ute, jacob kom hem dagen rullade på somvanligt inget speciellt har hänt liksom. :)
 
eller JO just de när vi hade ätit middagen o jonna hade fått gå från bordet kommer hon till J o säger smaka? då har hon plockat bort bär/blommor från den blomman jag köpte igår blev väldigt fundersamma om hon hade stoppat det i munnen för hon svarade både ja och nej när vi frågade men hon har inte reagerat på något sätt så hon gjorde nog inte de! Hon har aldrig rört saker så som jag har haft på borden men men får hålla koll på henne..
 
 
morgondagen händer det nog inte så värst mkt antar ja j har ju jourvecka så är ju hemmakring viken iaf, men han ska iaf mot skogen en stund på dagen (har bytt bort) o fixa med något pass eller vad de nu va....
 
Bilder får det bli när jag har lite tid o orka för har ingenting på denna dator för den är ny :)
 
//Jasmine
 

En Ny start

Publicerad 2012-09-27 10:29:22 i

Nemnen hej!
 
Det var jätte länge sen jag hade  lust eller ork att blogg men det kasnke är dags nu igen?
har hänt ganska mycket på detta år minns inte allt men jag har slitit som ett djur med skolan som ändå inte ledde till någon nytta mer än slit o släng fram och tillbaka från stan typ, lyckades få en praktikplats vilket var jätte kul och väldigt lärorikt efter praktikperioden fick jag hoppa in och vicka lite och sen efter det hoppa in lite till ja typ så har mitt liv sett ut.. :)
 
Jonna hon har blivigt så stor! helt sjukt hon är snart 3 ÅR! vad är de här jag hinner ju ingenting veckorna springer iväg jag känner mig absolut inte tillräcklig för henne skulle vilja ha mera energi och absolut mera tålamod för att kunna vara den bästa men ja ska försöka hittat tillbaka till lite tålamod känner att det har varit lite ont om det!
vissa dagar känns det som om jag inte gör annat än o tjatar o gnäller o får inte ut de jag vill iaf så ja ganska meningslöst egentligen när jag tänker efter haha!
 
Aja så är det med de nu är jag inne på min första vecka som arbetslös igen, känns sådär om jag ska vara ärlig men ändå så behöver jag nog "landa" eller vad man ska kalla de har varit så snurrig o inte vetat någonting eller vad man ska säga lite psykisk trött att inte veta, kanske gå, kanske vara kvar osv i jobbet.....
 
igår var iaf första dagen jag "orkade" ta tag i hemmet lite så damsugade o torkade golvena (kände mig nästan lite stolt) :) idag nae inte så jätte mkt gjort men det hade jag inte planerat heller ska endast in i duschen, en varm sådan o länge:), o ja sen ner o promenera lite på viken ska kolla in en duk till köksbordet hade jag tänkt nu när jag ändå har lite tid till att gå själv utan att fara runt o säga NEJ, stanna jonna , inte göra si el så, osv osv för känns som om hin inte lyssnar alls längre ahh! men men så är de väl just nu....
 
Nu vet ni att jag lever o ja de kommer nog mera inlägg snart:) ber om ursäkt för bloggdesignen men ja minns inte hur man gör så de fick bli såhär sålänge:)
 
//Jasmine
 
 

Om

Min profilbild

Jasmine

Jasmine heter jag o är inne på mitt 20 år i min blogg kan du följa min vardag blandat annat hur mina studier går och även följa hur livet kan förändras på bara några sekunder att man helt plötsligt ska bli mamma.... jag bor i valdemarsvik med min underbara sambo jacob..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela