Jasmine

Life is not measured by the number of breaths we take, but the moments that takes our breath away!

sjukstuga....

Publicerad 2010-11-29 19:47:20 i Allmänt


jonna har haft feber sen igår så hon har värit extremt gnällig stackarn man et inte riktigt vad man ska hitta på så hon ska känna sig lite bättre känns inte som alvedonen hjälper riktigt men de gör de säkert ska även införskaffa annan sort för har just nu sån man ska svälja o nu när hon har blivigt så stor o såå mkt vilja så går de inte så bra kan jag säga att få i henne allt om man änns lyckas med något!!


jag känner mig även inte helt 100 ont i huvudet,ryggen o halsen så något på gång här med kasnke tyvärr har inte ork att vara dålig när man e sjäälv hemma med en sjukling...


aja hoppas jacob kommer hem snart han skulle på övning efter jobbet o sen möte direkt så får se när han dyker upp..

ser ut som kauset här!! måste städa men orkar verkligen inte suck

pappamys

Publicerad 2010-11-24 19:48:17 i Allmänt


har börjat inför nya läggningsrutiner på jonna nu.. att vid halv 8 ska hon o jacog gå o sätta sig i sängen o varva ner o bara mysa sen efter de är de välling i sin säng o vips så somnar hon (oftast iaf) tycker dom behöver det eftersom dom inte träffas så mkt på dagarna så de blir bra dehär!! :)

 

idag har dagen varit extrem lång varit på g att gå ut men inte blivig av bara j kom iväg till sim massör/rehab vid kl 3 så där knäkte o masserade o grejade med hans rygg.. så han ska vara hemma även imorgon så han får vila ryggen en dag till. så då ska vi in till stan en sväng jag ska till polisen o göra ett pass så får passa på att göra de nu han ändå är hemma han är ju inte sjuk precis bara att han inte kan bära liksom o anstränga sig.

nae forsätta lata nu.. ta de lite lungt har sån spänningshuvudvärk eftersom jag bär på jonna så mkt nu så går de upp från axlen upp i nacken o ja huvudvärk:/ så hoppas zone funkar...


bara för att.....

Publicerad 2010-11-22 18:26:11 i Allmänt


jonna börjar lära sig krypa på riktigt nu!! :) idag på kyrkis lyckades hon även få med sig benen så hon kröp hihi såå kul
Allt händer så fort hon har  tillomed lärt sig sätta sig upp själv vilket är jätte kul men alltså att hon är supersvår att lägga numera!! eller ja hon busar tills hon stupar i sängen även att hon är super trött!! tokiga trollunge<3



aja nog om de:) dagen har bestått av kyrkis, lite sena dit för jonna beslutade sig för o ta sovmorgon idag så kvart över åtta började hon röra på sig så bara o ge sig iväg en timme senare men gick ju bra de med.
massa bus somvanligt eller kändes lite ensamt idag men jonna tyckte nog det var kul iaf med alla leksaker o att hålla koll på alla andra busungar!
efter det så ringde jag svärmor o tyckte att hon skulle fika med så sagt o gjort en stund senare möttes vi upp vid lilla blå där det blev latte o jätte god macka som var väldigt frech.....



hum gick hem i regnet vilket reculterade i att man var som en blöt katt, blev lekandes på golvet,mat o ja annat vardagligt.. fick även lite gjort att putsa fönstrerna inne i vårat sovrum (insidan) o bytte även garinder blir inget speciellt juligt belv mina mörklila o de blev iaf jätte bra där inne så bara en julstjärna så blir allt bra där inne. inte så lätt att fixa allt när jonna busade omkring så alltid ögon i nacken!! hon öppnade min garderob o slet ut lite kläder så inte helt så farligt men hon gav sig även på lite lådoor vilket jag inte gillade då hon kan klämma sig men de gick hyfsat iaf!!


jacob kom hem för en liten stund sen så dom leker lite på golvet så får se vad som händer här näst!

de var allt för idag!

kramkram


lugn dag

Publicerad 2010-11-18 12:35:42 i Allmänt


en riktig lugn dag idag med fast sara o iza var på besök en sväng hon köpte lite kläder av mig som jag tänkt lägga ut på tradera men blev av med lite nu iaf:)

jonna somnade iaf så får se hur länge hon sver nu men 1h säkert sen blir det mat för hennes del iaf...
börjar bli lite småhungrig ja med men väntar nog till kvällen iaf:)

igårkväll förresten hängde jag med en kompis ut för o leta efter en häst i världens största kohagen men nae hittade den inte så ja vi hämtade an annan o borstade av o lite iaf såå skönt att komma hemmifrån lite utan att behöva hålla koll på jonna o allt missförstå mig rätt inte så att jag inte vill vara med jonna eller så men jag behöver verkligen komma iväg utan gubbe  o barn ibland o de var underbart verkligen!! bara den lilla stunden gjorde mkt faktist..

men det finns inte mkt att skriva händer inte så mycket så ja får bli ett väldigt kort inlägg för denna gång



ett tänkvärt inlägg

Publicerad 2010-11-17 09:36:58 i Allmänt


läste nyss ett inlägg som min kära vän skrivit de var så tänkvärt ttycker jag berörde mig mkt handlade om ilska,kärlek o förlåtelse läs jälv så får du se om det berör dig!! :) HÄR


kännde igen mig i den ilskan man känner när man inte fått den sömn man behöver känner väl igen mig i misstag man gör men felet jag gjort är att inte säga förlåt, det känns svårt att kunna göra det på rätt sätt kan verkligen inte hjälpa hur arg o frustrerad jag blir även har det varit lungt med den sidan just nu men jag ä rädd över att de kommer att komma mer när mammaledigheter tar slut o alla tankar börjar snurra igen.


alla har vi ett förslutet som vi lever med bra aller dåliga, jag personligen har en del av mig som alltid kommer vara skadat försöker verkligen inte att tänka på det men tyvärr så varje dag dyker det upp spelar ingen roll hur mkt jag inte vill så finns tankar o bilder där.. o kan inte änns skiva ner bilderna eller tankarna till ord för jag finner dom inte....


nae nu orkar jag inte skriva mer ska ta tag i dagen den springer ifrån mig så fort nästa... grötätning!!

halt!!

Publicerad 2010-11-16 15:33:35 i Allmänt


shit vad halt de va idag ute så blir att införskaffa dubbar för de blir inte kul att gå i denna halka med vagnen o alla dessa backar de finns gär livrädd att man ska trilla o tappa vagnen o den far ner i vägen uch hemska tanke!!
annars var det trevlig på öf idag endast 4stycken idag så lungt o skönt massa lekplats för barnen:)


på vägen hem höll jonna på att somna flera gånger men tänkte att hon kunde klara sig tills vi kom hem annars skulle de bli så fel med sömnen o allt så ja de gick faktist att busa upp henne lite så klarade hela vägen hem o sen bums i säng o somnade direkt så lyckat blev de med.



damsugat av lite iaf ska även svabba hade jag tänkt för jonna blev även väldigt trött igen vilket är ovanligt med 3 sovstunder på en dag men behöver hon så gör hon lite extra... vi busade nyss med gåvagnen vilket hon tyckte var väldigt kul även att hon gick o jag kunde köra henne i den :)


börja även fundera vad man ska införskaffa i julklappsväg hum, inte en aning vad man ska hitta på viss jonna är så liten att hon inte förstår vad de är till för men iaf är ju ändå första julen o de är alltid något speccielt oavsett hur stor eller liten man är:) även de hon inte får då kan man ju fundera ut till 1år present för de är ju också snart!! åhh tiden går så fort så fort undra vad man ska göra sen eller jag har ju en liten ide vad jag ska hitta på men ja får se om de är möjligt!! :D my sekret tillsvidare om de blir något av de hihi :)

nae ska se om ja kan börja svabba av lite låter som tollungen snart somnat





lite uppdatering...

Publicerad 2010-11-11 20:35:15 i Allmänt


var ett tag sen jag uppdaterade igen men vardagen rullar på så snabbt hinner knappt avsluta veckan innan man ska på kyrkis, öf osv:)

men iaf vi hade härligt besök förra veckan av Petra o hennes dotter yasmine. då vi var hemma på helgen så hängd dom med upp på söndagen. bilresan gick hyfsad om man säger så! iaf innan västervik för sen efter de började småtjejerna demonstrera lite blev olika så knep med sång,mobilen, ja ad som hässt men fick stanna tillsut o sträcka på sig så blev allt bra igen.

kommer inte riktigt ihåg ordningen vad vi hittade på under dagarna men kortfattat iaf så blev de öf,promenad o fika på lilla blå, även blivit att fota lite.

dom åkte hem på torsdagen synd bara att bussen var sen i ca 30 min!! fy fan vad segt....


annars har ja inte gjort så mkt kyrkis o öf somvanligt i veckorna.

jo förresten i söndags var vi i badhuset norrköping! jätte skönt o jag fick även ta de lungt själv för jacob fick ta jonna hos sig hihi underbart att ta de lungt o kunna blåsa håret o allt sånt:P

aja nu ska jag se på robinsson!!



o justde!
var på bvckontroll igår o jonna följer numera sin kurva igen underbart!!
70,5 cm lång o väger numera 8050 :)


Om

Min profilbild

Jasmine

Jasmine heter jag o är inne på mitt 20 år i min blogg kan du följa min vardag blandat annat hur mina studier går och även följa hur livet kan förändras på bara några sekunder att man helt plötsligt ska bli mamma.... jag bor i valdemarsvik med min underbara sambo jacob..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela