Jasmine

Life is not measured by the number of breaths we take, but the moments that takes our breath away!

Hrf..

Publicerad 2013-02-26 20:33:40 i

(Vackra Wilma)
 
sitter o försöker klura ut dehär med facket eftersom jag börjar jobba på måndag.. ja ni hörde rätt JOBBA! helt otroligt:) men chefen o ja kolla vidare med det imorgon så allt blir rätt:)
 
Annars flyter liver på somvanligt tycker ja helgen var väldigt intensiv men väldigt lyckad!
fredagen efter att jacob hade varit på möte åkte vi till kolmårdens tropicarium, väldigt mysigt måste jag säga helt klart att rekomendera för nyfikna små treåringar hon tjatade om hajarna hela vägen dit och inna hon hade fått se dom:) och når hon fick se dom blev hon lite rädd hihi men förstårligt för dom är ju gigantiska!:) gick väl runt där i ca 2h och tror favoriten var nog dom dära småaporna som hoppar omkring var en skötare där som busade med dom och vips så hoppade en lite apa över på jonnas huvud som mellanlandning haha oh det kommer hon nog prata om läääämge om "herr nilssonapan" som hon säger:)
 
Lördagen blev också ett äventyr vi styrde mot finspångs badhus med familjen wilce/filipsson... badhuset var helt klart annorlunda mot det som ligger i stan (norrköping)  inte dirket någon bra planering för barnen tkr jag iaf inte små barn lite äldre kan jag tänka mig har skitkul där med stora vattenrutchebanor osv:) men ja linköping får det nog bli nästa gång tkr jag var länge sen vi var där o jonna var lite liten för deras vattenland just då...Kvällen blev det grillning här hemma hos oss ochså trevligt med lite gäster och maten blev otroligt god åhh kan de inte bli sommar snart!?
 
Söndagen tog vi det lungt hade planer på att grilla lite korv och åka pulka så så blev det på em väldigt trevligt de med men en aning kallt!! men barnen var nöjda ett tag iaf..
 
just nu sitter ja o ser på bygglov, hade velat träna/gympa idag men har ont i min nacke typ inflammation elelr på g med nackspärr eller något så vill inte riskera något så aja..
Planerna för vekcna är inte så mycket mer än att på torsdag ska vi ut o äta lite gott på kvällen med jobbet vilket ska bli trevligt ser fram emot det.
 
(vackra Wilma)
 
 
 
 

Födelsedag! Jonna 3år 6/2-13

Publicerad 2013-02-22 09:13:39 i

 
Har inte uppdaterat om jonnas fördelsedag
 
Tror hon hade en mycket bra dag för både mormor,morfar,farmor,farfar, gammelfarmor/farfar och gammelmormor var här så det blev ett litet kalas, jag gjorde två sorters matpajer köttfärs och ost och skinka tror det blev ganska lyckat även om jag kunde kryddat lite mera men lite stressad då bli det lite missar:)
Och en fin tår
ta var det med såklart som vi hade beställt den var så fin så fin och den var en liten specialare eftersom vi inte tycker om grädde i denhär familjen så gjorde dom en prinsess med mera vaniljkräm ist den var faktist super god:)  
hon fick massor av fina presenter bland annat en cyckel, delar till sått dockskåp, rit-tillbehör, pussel/spel osv.....'
 
 
 
<3 Allas vår fina prinsessa <3
 
Tänk vad stor hon har blivigt hela 3 år helt otroligt vad det går fort men oj vad hon förgyller våran dag det är ju liksom hon som är våran dag iaf min! våran otroligt envisa,söta, fundersamma, älskade, glada  lilla (stora) tjej! <3
 

Bilder:)

Publicerad 2013-02-22 08:52:34 i

Pappan och Jonna förbereder för åk
 
 
Mata änder

Igår när vi kom hem från jobb tog vi en promenad ner till sörbyskolan där jonna åkte kana ner för backen och busade i snön och bland stor snöklot barnen hade kämpat med:)
 

Annars flyter livet på ganska bra nu vi hoppas på framtiden och att allt börjar bli ljusare iaf vad vi hoppas på nu.
Idag styr vi mot kolmården tropicaret blir det idag har aldrig varit där så ska bli spännande o se, även vad jonna ska tycka om de även om hon är rädd för sprindlar osv så hoppas jag att hon kan tycka att det är roligt:) och att hon lär sig att dom är inget man behöver vara rädd för iaf inte när dom är bakom glas:)
 
 
 

farmen o fam annorlunda

Publicerad 2013-02-04 19:55:41 i

ja det är de jag vlar ögonen på nu iaf o såklart har jag en liten wilma som ligger i mitt knä också:)
jonna ligger för natten men sover inte riktigt än ocj jacob är ivåg på övning m brandkåren idag skulle dom tydligen testa att gå igenom isen brrrr säger jag bara men säkert väldigt nyttigt!!
 
dagen har annars varit bra gick bra att gå till dagis på morgonen men oj vad jag längtar tills solen möter mig med sina varma strålar när man går sådär tidigt på morgonen men det är nog snart där! :)
men hade tur att jacob hämtade oss idag för snön verkligen öste ner när jag slutade!!
 
det var en liten uppdatering om dagen iaf
 
//Jasmine

söndag

Publicerad 2013-02-03 20:40:20 i

blev en tripp till sörping ochstan en svänga med, hittade det jag behövde och skönt at komma hemifrån lite, nu vanckas det för en jourvecka vilket innebär att jag ska går imorgon till dagis då j har övnining på kvällen o ja bilen är på lagning så blir lättast så...
 
veckan kommer nog rulla på ganska fort ska städas lite o allt annat vanligt bestyr här hemma även om tiden kan vara knapp på eftermiddagen när man kommer hem..
 
nu ska jag snart börja plocka iordning så kläder bara är o hoppa i imorgon och sen gå mot dagis o jobb :)
 
Bye bye
 
/Jasmine

letat efter gissa böcker

Publicerad 2013-02-02 22:55:05 i Allmänt

Skrev ju somsat att ja skulle gå o lägga mig men inte har suttit o letat efter gissa böckerna ett bra tag o tilllsut hittade jag dom puh hoppas dom fnns i lager för det stod inte varken eller o om dom finns vet jag en person som vill ha hemsidan dit iaf ;) lovar att ge dig den när jag får varorna för då vet jag att de funkar o att jag inte blir lurad :)

Meeeen nu ska jag sova!! eller försöka iaf

Goo natt

Det börja funderas på 3årskalas:)

Publicerad 2013-02-02 21:59:15 i

Har börjat fundera lite på hur vi ska göra med jonnas kalas men får bli ett litet med dom närmsta släkten som det ser ut nu iaf o har även frat lite om tårta pratade med lilla blå köpte nämnligen jonnas fina 1årstårta där o den var såå himla vacker så funderar på o göra detsamma iår fast en mkt mindre så får man bara en liten bit var o sen typ kaka eller något sånt... o tårtan måste ju vara utan grädde med eftersom hon inte tycker om det inte jag heller förvisso men det är ju hennes dag så hoppas det blir en bra dag iaf!:)
 
Alla hennes paket är köpta eller beställda.. förra veckan kom det hem 3 pussel och ett spel och denna vecka hoppas jag på att hennes dockstol som ja hittade idag kommer men den dyker nog upp på tisdag el onsdag:)  o såklart lundbytillbehören jag hade nästan glömt som blev inköpta på gekås:)
 
Idag har det inte hänt allt för mycket tog en lugn morgon, gjorde oss iordning med en mindre glad o envis jonna så hon och jag gick ner till viken matade änderna på vägen och det var uppskattat och sen tog vi en fika med pappan som tog bilen ner för vi skule handla lite där nere efter fikat på lilla blå.... jonna åt verkligen bra där nere pannkaka m sylt o bestämt utan grädde haha och melon var det till idag o hon var verkligen super nöjd över de;) sen gick vi iaf mot inredet en snabbis, röda korset hittade jag lite barnböcker som alltid går åt och sen ner och handla lite.... hem med en trött jonna som somnade direkt och jag började med att dammsuga, tvätta golv och putsade av tre fönster på innsidan det var vad jag orkade!
 
Jacob höll på o göra sig iordning han är i stan ikväll med jobbet skulle ut o äta på norrköpings finaste/dyraste reasturang tydligen tänk om man hade sån tur att få prova på de då!!
jonna o jag har iaf myst hela kvällen jag ställde mig o stekte köttbullar (tar ju sån fruktansvärt tid) men när vi ätit i ett navs o vilat magarna lite så plockade vi fram lite gott o såg på filmen det regnar köttbullar....
 
Jonna la sig vid ca 20 så kvällen är väldigt lugn måste jag säga, har bara en tvätt att hänga o förbereda en för imorgon sen ska jag nog gå o lägga mig är ganska tråkigt att sitta själv men men så är de..
 
Imorgon hoppas jag på en sväng till södeköping så jag kan införskaffa canvastavlorna jag väntat på nu ett tag till väggorden så det kan bli klart någongång o ev en tripp till hageby bara får se helt enkelt men  bil har vi iaf fått låna så det löser sig iaf:)
 
nae byebye ha de bra alla där ute
 
//Jasmine

Om

Min profilbild

Jasmine

Jasmine heter jag o är inne på mitt 20 år i min blogg kan du följa min vardag blandat annat hur mina studier går och även följa hur livet kan förändras på bara några sekunder att man helt plötsligt ska bli mamma.... jag bor i valdemarsvik med min underbara sambo jacob..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela