Jasmine

Life is not measured by the number of breaths we take, but the moments that takes our breath away!

Onsdag...

Publicerad 2012-11-28 18:17:18 i

Promenerade i det fruktansvärda regnvädret imorse o envisa jonna skulle absolut gå en bit även att det var kallt o blött vilket hon insåg- mamma de blååser sitta vagnen... lämning på dagis och hade lite tur att en vän kunde köra hem mig så mellanlandade i ca 30 min (tackar) o sen iväg mot storstade, promenderade med liten två varv runt sjukhuset i snövädret som sov så gott i vagnen, o sen satte vi oss inne o väntade ist o kollade på allt konstigt folk de finns!  när dom var klara med sitt besök så blev de en sväng till hageby o fika där mycket trevligt synd bara att jag inte hade mera tid, jonna skulle hämtas vid 14-14,30 men vi hann med mkt ändå måste jag säga:)
 
Hade sån tur att J ringde när jag höll på att klä på jonna att han var på g hem!
vilken tur tänkte jag! så blev en liten fika tillsammans njöt att vi kude ha de lite skönt idag bara men sååå ringde hans mob att han skulle jobba iaf även att dom hade kommit fram till annat så nu får jag se när han kommer hem ikväll antagligen ganska sent...
 
Jonna sitter iaf o ser på bompa, jag har försökt att bränna musik från en skiva till en annan men funkar inte eller så är det min spelare som inte kan läsa de vad vet jag ger upp nu iaf så får hon som ska ha de testa om de funkar hos henne har iaf provat på två olika sett/skivor.
 
Morgondagen ser ut såhär antagligen, lämna dagis, gå till praktikplatsen o prata lite, göra syntest (hoppas de finns tid), gå på viken?, hämta jonna, laga mat/städa........... hum ja troligen ser de ut såhär men man vet ju aldrig! ;)
 
 
//Jasmine
 
 

en kort tur

Publicerad 2012-11-27 19:43:56 i

Kom hem från söderköping för en liten stund sen har spanat på ett par gardiner där som jag hade tänkt köpa trode jag!! helt jäkla tomt var de såå typiskt med min vanliga tur så att säga suck! men men får hoppas de kasnke finns där när vi har vägarna förbi på söndag o hoppas att det finns då! men får se!
Fick med oss hem en helt ny uppsättning av tallrikar o muggar iafinte direkt planerat men ack så välbehövligt har tröttnat på dom vi har o verkligen hatar dom djupa tallrikarna men nu så en helt ny gu så skönt! :)
 
har börjat fundera lite vad julklapparna ska inerhålla några har vi kommit på men inte inhandlat något än men tankarna snurrar iaf så får vi se vart de slutar..
 
//Jasmine

Tisdag, en vecka sen sist

Publicerad 2012-11-27 09:38:26 i

oj nu var det ett tag sen jag skrev igen...
har nog inte hänt så mycket iaf inte till att värt att nämna
men en glad nyhet äör iaf att jag äntligen har fått en praktikplats, på ett cafe/restaurange ska bli spännande ringde nyss till dom o hon jag pratade mär jätte trevlig o posetiv vilket kändes skönt så ska dit på torsdag en sväng o visa upp mig tänkte jag så man inte är helt nu på måndag:)
 
imorgon ska jag med en vän in till stan o hjälpa henne lite när hon ska till sjukan med ena barnet så ska jag vara lite stöd o ta hand om minstingen så de ska nog gå bra, det med skönt när man kan hjälpa till lite.
 
idag fick vi även skjuss till dagis gu vad skönt ibland har man turen på sin sida! när vädret verkligen inte är på topp hade föreställt mig genomsur när jag kom hem men de slapp jag idag iaf och vid lunch tid ska vi mot dagis för det är dropp in så föräldrarna får vara med o se vad barnen gör osv så då ska svämor/farmor med.
 
nae har väl inte så jätte mycket att skriva om nu ska väl försöka fi i mig lite frukost vore väl kasnke bra..
 
/jasmine

snart även denna dag slut

Publicerad 2012-11-20 19:31:11 i

alltså dagarna springer iväg helt sjukt jag hinner verkligen inte med känns det som eftersom man inte är så effektiv när energin inte är på topp.
Men idag iaf efter dagis så mötte vi upp en vän nere vid lekparken o då var kl ca 14 o var där till 16 ca så mycket bus blev de o även humöret svajade mot slutet på dom små men vad kan man räkna med efter en lång dag o det har ju varit så mörkt idag med! så våd lekplatsen fikade vi lite elelr barnen gjorde jag fick med mig lite frukt men jonna tiggde till sig en macka ist konstika unge hon äter verkligen inte bröd här hemma far alltid kasta de för att de går aldrig åt men om det erbjuds hos någon annan så går de bra?? :)
 
annars inte så mycket som händer ikväll försöka få i sig lite the så man får upp värmen fryser något fruktansvärt....
 
//Jasmine

Tisdag

Publicerad 2012-11-20 10:56:49 i

Helgen passerade alldeles för fort somvanligt hade det bra o trevligt där hemma iaf.
Igår hade jag möte på af så får se vad vi ska göra endel avslag som ev kan gå i jan ist men får se vart jag kommer hamna med praktikplats får se helt enkelt vart jag ska göra börjar bli så less av de här tappat lite ork liksom att söka jobb osv går i vågor hela tiden men är nere i någon svacka just nu för ucha orken finns inte när man ändå inte är tillräckligt bra..... hade tur iaf att mimmi (jonnas gammel farmor) kunde ta henne under tiden men tyvärr somnade hon när vi gick hemmifrån o sov ända tills vi skulle gå hem så de var lite synd, vi kom till kvarnen ca så vaknade hon så kände ja att ska ja hem o stressa med någon lunch eller göra det enkelt för mig så hon får äta på lilla blå ist och fick bli det så hon var jätte duktig inget bråk eller något där nere o oftast går de ju bra när det bara är hon och jag där nere. medans hon åt så fick jag dricka kaffe :)
 
Sen efter de ville hon gå till lekparken och jag hade ändå inget planerat för dagen så gick dit o hon åkte kana jätte mycket vilket hon har varit lite smårädd för :) väl hemma så tog vi det bara lungt jonna lekte lite o sen slappade vi bara för hon var väldigt trött.
 
middag o bad avklade jag o när jonna lagd o hade somnat dör jacob upp han hade haft övning och varit på larm, så blev att se på baksmällan på tvn o bara ta de lungt de var min/vår måndag:)
 
 
nae om man skulle göra någon nytta innan man ska hämta jonna o sen spendera em på lekparken en stund :)
hoppas ni har haft en bra helg där ute :)
 
Och ja visst blir man glad när de föds små småttingar, en god vänns bebis kom äntligen i lördags så ett stort grattis till dom! vi är så glada för eran skull
 
//Jasmine
 
 

Torsdag

Publicerad 2012-11-15 10:35:34 i

Har börjat plocka lite här hemma men har ju inte dirket någon panik kommer hinna göra det imorgon med innan vi åker för ska åka till nybro imorgon ska bli skönt att åka bort en sväng:) ska även packa iordning väskorna ikväll o lasta de så allt är klart så vi bara kan åka när jacob kommer hem från jobbet.
 
Annars idag så är det öppna förskolan som jonna har tjatat om hela veckan man får liksom berätta i steg att först ska du till dagsi sen när jag kommer då ska vi gå till förskolan o sen efter de då ska vi hem o äta o sova och imorgon dåå ska vi till mormor hihi hilda stacey?? säger hon då... :)
 
aja ska väl fortsätta plocka lite hoppa in i duschen m.m
 
//Jasmine

tisdagkväll

Publicerad 2012-11-13 19:09:43 i

dagen började med promenad till dagis och idag fick vi sällskap av svärmor/farmor o casber/farbror och såklart hunden ebba trevlans att slippa ga själva varje dag, men vad kallt de va! frostigt o halt tur att vi bytt till vinterdäck iaf:) så när jag kom hem så blev det frulle o sen började jag plocka här hemma lite kvar men aja blir alltid nytt varje dag att städa iordning.... fick även sällskap när ja skulle hämta jonna så vi smög in på dagsi o jonna satt o lekte så fint med pippihuset o tillhörande figurerna hon blev glad när hon såg oss men när vi skulle klä på oss spårade de ur förstår inte varför hon ska vara så svår att få på utekläderna någon såkallad "fas" eller rent av trots skulle jag tro när vi väl var påklädda begav vi oss till lilla blå med en sur/trött jonna som skulle sitta ivagnen m fördragen suflett så ja vi beställde iaf o tillslut så ville hon vara mad och var glad o go somhällst tills vi skulle klä på oss igen herre gu! säger ja att de ska vara så svårt! både lisa o jag försökte men att klä på en lealös arg tös är inte de lättaste! men tillslut lyckades vi iaf.. gick hem o typ började med mat o jonna slappade i soffan för hon var super trött men så går de om man envisas med att inte sova på dagis även om det är bäst för henne.
 
Nu sitter jag bara o slappar, jonna sover så allt är lungt här hemma ska väll fortsätta mitt sökande efter den perfekta skänken/bänken haha ;)
 
 
//jasmine

måndag igen

Publicerad 2012-11-12 22:59:13 i

Då har denna måndag passerat snart, kyrkis på fm lek o bus här hemma sen resten av dagen..
Så imorgon tar vi fart med en ny vecka med dagis och dess bestyr, har inte planerat så jätte mycket men dagarna springer iväg.
Imorgon får vi sällskap till dagis då jonnas farmor ändå ska gå m hunden så de blir trevligt att slippa gå själva.
 
Har även börjat fundera ut vad man ska hitta på i julklapp o födelsedag till jonna vad svårt det är ändå att hitta på men får se vad de blir för något o har även kommit på en super ide till både jonnas far och morföräldrar ;) kul hoppas det blir uppskatta bara och att det går at ordna men aja nog om de nu ska ja väl upp o lägga mig o vänta på att somna i bli irriterad över att jag inte kan sova och snart ska upp typ och kommer vakna upp halvdöd när klockan rin´ger imorgon pågrund av för lite sömn somvanligt...
 
 
//Jasmine

Lördag- grå dag

Publicerad 2012-11-10 10:04:11 i

Idag har vi inte så jätte mycket planerat jacob är o jagar somvanligt på lördagar o jonna o jag ser lite på tv, än så länge har vi hunnit pärla, plocka iordning lite och hon har lekt på sitt rum så får se vad vi ska hitta på...
 
Igår spenderade vi eftermiddagen inne i stan, jacob fick köte nya skor o parfys som blev hans farsdagspressent, hittade även till jonnas farfar i som han hade pratat om att han ville ha och av en ren slump hittade jag de så varför inte? :)annars så tog vi det bara lungt en bra dag
 
eller ja förrutom att jonna tappade sin bästaste lilla kanin :/ vi letade o letade men hittade den inte förstår verkligen inte vart hon släng/tappat den så har även skickat ett medelande på fb till citygallerian o ser om det finns någon möjlighet att få tag i den för inte kastar men väl något sånt?? hade iaf inte jag gjort!  så i all förtvivlan fick jonna välja ett gosedjur så en liten hund valde hon o försökte förklara för henne att du får denna eftersom kaninen är borta och vi kommer nog inte hitta den o hon förstod nog vad jag sa men de är ju ända bästaste kaninen tänk den lilla som hon har haft sen hon föddes :/ o den är borta!!  men men chansen är nog väldigt liten att vi får tillbaka den o om vi får de då ska jag nog köpa mig en lott haha!
 
det var lite om gårdagen iaf..
 
//Jasmine
 

Torsdag

Publicerad 2012-11-08 11:22:03 i

Idag ska vi äntligen ge oss ut o beblanda oss bland folk:) jonna var bara lite svullen igår men inget som rann från ögonen och även idag är hon fri så blir öppnaförskolan i em som hon längtar hon pratar om kompisen selma o hennes lillebror att dom är där men kan jag ju inte svara på mer än att vi får se kasnke :)
Nu tar hon iaf en liten powenap lite motvilligt men visst somnade hon, även att hon inte kunde sova som hon sa....
idag har vi inte gjort så mycket tagit det lungt tagit en dusch tillsammans, börjar bli så skönt att hon förstår att om hon bara lyssnar på vad jag säger så får man inte vatten i ögonen så det gick jätte bra idag utan tårar o ledsamheter.
 
Jag sitter själv nu o ser på malou efter tio men ska väl hänga tvätten o stoppa in en ny detta eviga tvättande att de aldrig tar slut;) men tänker posetivt hur jobbigt de var när vi bodde i gamleby o de fanns endast lediga tider på helgen att tvätta o att slippa gå i alla trappor man glömmer fort....
 
Hade velat åka hem i helgen men går tyvärr inte denna så hoppas vi kan åka nästa helg vore skönt även att det blir bara en dag typ som man kan göra saker på för fredagen är ju bara att åka på.
 
En annan sak som jag stör mig något fruktansvärt på jag har hitta en skänk jag vill ha verkligen älskar den men govetvis svarar hon inte även att hon har kvar annonsen blir så irriterad för jag vet allt jag aldrig kommer hitta en sån igen och den skulle ju vara såååå perfekt skit också!!  men men jag försöker sakta släppa det men går inge vidare bra haha...
 
nae justdeja tvätten,diskbänken osv osv
 
 
//Jasmine

Onsdag

Publicerad 2012-11-07 11:51:00 i

Har inte hänt så värst mycket domhär dagarna är så segt att vara hemma men idag ska vi nog ge oss ut en sväng för jonna är inte lika svullen längre och det är ju ett sån fantastiskt väder så en liten promenad skadar nog inte:) så efter hon vaknat blir det en liten lunch o hoppas vi kan ge oss iväg efter det.
har lite idetorka vad jag ska skriva just nu:/
 
 

Några dagar sen jag skrev

Publicerad 2012-11-05 19:28:05 i

NU var det dags att skriva av sig lite om vad som hänt domhär dagarna som passerat,
börjar lite kort om fredagen städade o fixade iordning här hemma, fika på blå och sen en fest för jonnas farbror på kvällen en väldigt trevlig och bra om man bortser från att jonna har blivigt väldigt arg osv dom senaste dagarna...
 
Lördag som vanligt när det höst och vinter så är jonna och jag själva hela fm då jacob jagar så jonna och jag tog det lungt här hemma tänkte gå ut o fika på lilla blå bara jonna och jag men när jag kom till kvarnen ca så hade hon somnat så jahopp vad skulle jag göra? så gick ner o satte mig vid hamnen en stund och inväntade jacob så när han kom så gick vi och lunchade på blå vilket många andra också hde plnerat tydligen för oj vad folk de var där! :)
Sen hem o göra oss klara för vi var bjudna på middag sen på kvällen ute i Danebo så spenderade kvällen där ute o jonna for runt o busade hela kvällen hon hade nog roligt iaf att vara i centrum hela tiden :)
 
Söndag åkte så vi var inne i stran lite över kl 10 för bad, en mycket trevlig vistelse jonna o iza hade så kul lagom med folk och jag hann även ta några längde vilket var skönt men ångar att jag inte körde på mera hade ju velat ha lite träningsvärk ;)  iaf sen drog vi in till centrum o mötte upp Jacobs förräldrar o sa hejdå till jonnas farbror.
Gav oss sen iväg mot babyproffsen för bakaxlen hade kommit till vagnen o vi behövde inte betala någonting så tack där "sparade" vi ca 700kr...... efter den vistelsen blev det en sväng ut till baouhouse en sväng och tillsist till Mirum hageby och jonna hade somnat i bilen så hon sov vidare i vagnen under hela tiden vi var där inne vilket var skönt att gå o kolla lite utan att ha lite dåligt samvete för att hon ska ha tråkigt.. så fyndade lite olika saker kommer upp bilder på det vid ett senare tillfälle.
 
Idag har vi spenderat dagen inne jonna vaknade med ögoninflammation hade mina aningar för efter badet igåt så började det rinna från ena ögat och idag är hon svullen o dan.... så har plockat lite men har ganska mycket kvar för jonna tyckte inte de var så roligt att styra med det idag o hon sov inte något vidare på dagen heller så får styra med det imorgon kasnke?
 
de var nog allt för idag iaf kommer nog in något inlägg imorgon med. jag har iaf haft en helt okej helg hoppas DU Har haft det med!
 
//Jasmine

Om

Min profilbild

Jasmine

Jasmine heter jag o är inne på mitt 20 år i min blogg kan du följa min vardag blandat annat hur mina studier går och även följa hur livet kan förändras på bara några sekunder att man helt plötsligt ska bli mamma.... jag bor i valdemarsvik med min underbara sambo jacob..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela