Jasmine

Life is not measured by the number of breaths we take, but the moments that takes our breath away!

Onsdag

Publicerad 2012-10-31 19:49:51 i

Hade precis kommit hem efter att lämnat jonna på dagis så kom anna så åkte vi ner och tog en liten fika mycket trevligt!, sen åkte vi ut mot deras hus som kommer bli så fint när det blir klart är ju inte så jätte mycket kvar att göra:), torkade skåp o lite sånt, hämtade jonna efter dagis och begav oss till äffären dolllarstore som har öppnar i söderköping en affär som är lite lik ÖoB o kasnke gekås eller något lite svårt att beskriva men hittade lite olika bra att ha saker.
 
Väl hemma igen blev det matlagning,lek, bolibompa och läggning så nu götr vi inte så jätte mycket ska väl se på nybyggarna.
 
Imorgon ska vi ut till huset igen om inte bebisen tänker titta ut så anna hämtar mig vid dagis så komemr vi nog hinna med o plocka endel. efter dagis får vi se vad vi ska hitta på om det bli öf eller inte har inte betsämt mig än men tror jonna är sugen på att gå dit.
 
 
//jasmine

möte

Publicerad 2012-10-30 20:21:57 i

mötet gick väl ok iaf nu hoppas vi på att vi får ett ja till praktikplatsen men får se vad som händer får väl reda på mer i slutet av veckan....jonna fikade iaf på blå med sin farbror tror dom hade det trevligt iaf :)
provade bara för skojs skull att göra teoriprovet haha 41 av 70 så en bra bit på vägen man måste ha 52 för att bli godkänd men tror somsagt när ja kommit längre i "utbildningen" så blir de nog bättre resultat med, och kasnke inte ska sitta såhär sent lite halv okoncentrerad o allt:)
 
j är iväg o tränar o ja sitter själv igen suck känns som jag alltid är själv! trött,arg,irriterad,ledsen... osv blandade kännslor inte över att han tränar eller är så trött det kan inte hjälpas men ändå!!  så är de.
 
aja nu ska jag fortsätta se på tvn kanske ta mig en liten tallrik med glass såhär en tisdagkväll ;)
 
har ni haft en bra dag?
 
//jasmine
 

Kylig morgon

Publicerad 2012-10-30 10:46:32 i

Även att det visar att det är 5+grader så kändes det kyligt idag när vi gick till dagis.
Har inte hänt så mycket sitter och häller i mig varmt the fryser idag, annars ska jag på möte somsagt sen o hoppas på en fika efteråt:)
 
nae om man skulle ta o sätta sig med lite körkortsteori igen om man blir något klokare haha puh är så svårt att sitta o lyssna på en berättar röst men aja ska ge det en chans iaf o börja läsa i böckerna med..... för orkar inte med att inte har körkortet allt skulle vara såå mycket lättare (men vad fet jag skulle bli haha) men aja får se ska göra ett försök igen iaf så får vi swe var de leder inte så lätt nar man inte har något stöd direkt men men så är de...
 
 
//jasmine
 
Taget för någon vecka sen, myspys, kan säga att de var lite tungt! :)

En såndär dag..

Publicerad 2012-10-29 21:23:12 i

Ja just de en såndär soffhäng dag har det varit idag, steg upp ganska tidigt men vaknade med en huvudvärk igen hatar verkligen att göra det o kontigt nog verkar det hända oftare igen :/... jonna sov i ca 2h idag kände att hons kulle få sova ut iaf så blev en liten lunch och sen ut efter mycket övertalning gick bara en liten kortis bort till banvallstugan o tillbaka räkte gott och väl för hua vad de blåste kallt men jonna gick själv endel och åkte vagnen vilket var mitt mål att vi skulle få lite frisk luft iaf...
 
när vi kom hem knackade det på dörren in komemr hennes farbror som hon tycker om så himla mycket så blev lite lek och imorgon ska han ev hämta henne på dagis då jag ska på möte på af..
så somsagt så har det inte hänt så jätte mycket idag hade tänkt att få så mycket gjort idag men nae inte det....
 
just nu sitter jag och se på csi o bara tar de lungt men de var allt för idag.
 
//jasmine
 
 
 

Söndag

Publicerad 2012-10-28 19:24:25 i

Precis lagt jonna för natten hon var väldigt trött kan jag säga en tidförändring på en timme gör mycket för dom små, har varit på middag hos svärföräldrarna nu ikväll så det var trevligt och jonna busade för fullt så hon komemr nog sova gott inatt. annars har dagen gått väldigt fort måste jag säga har inte gjort så jätte mycket egentligen plockat lite på övervåningen städat jonnas rum osv inget roligt så direkt... men iaf på em när jonna sovot så gick vi ut o grillade lite korv för vi hade missat lunchtiden fick bli lite senare och då krattade jag ihop alla löv även om det inte gör någon nytta än men ändå..... så det var iaf uppskattat att leka i:)
 
Kan berätta lite kort om lördagen började morgonen med att slänga i lite färg i håret var evigheter sen jag gjorde de så sagt och gjort, blev en promenad ner till viken med svärmor för fika på blå, koll på valdixi och blåkusten butiken där vi införskaffade ett sånt fågelhus som är välbesökt här hemma:)
städade sen av här hemma lite en ganska lugn lördag..
 
Veckorna går så fort snart är vi framme vid et nytt år igen dags att börja leta upp julklappar:)
 
nae har inget vettigt att sriva just nu kommer kasnke in ett mer i ntressant sen..
lägger in lite bilder från buset bland löven :)
'
'
//jasmine
 

Fredag

Publicerad 2012-10-26 20:22:23 i

Dagens morgon var jätte mysig satt o myste i soffan framför barnprogram m jonna i knät jätte länge, sen började tiden ticka iväg och vi åt lunch o gav oss iväg ner mot viken en sväng mötte upp jessie o barnen på lekparken men barnen tyckte inte de var så kul antagligen lite trötta och sen att de blåste så mycket där nere så blev en sväng till blå för fika ist mycket trevligt.... gick sen till inredet där jag hittade två jätte fina glasljusstakar mycket nöjd men var lite pyssel att få fast ljusen men med folie,papper och klet så gick det :)
 
när vi gick hem somnade jonna så körde genom så hocn fick sova ute på altanen ist när solen var framme, så på med stifltelsen, och satte mig sen där ute o bara njöt var så otroligt skönt att bara sitta där, och tog även ut ena katten en stund så hon fick lite frisk luft...
 
imorgon är det övning för jacob på fm så tror att de blir en fika m svärmor ev men får se..
 

En liten tröttis på lekparken
 

Julia jagar löv
 
Sovandes gott i höstluften
min utsikt, fast himlen var ljusblå o solen sken
fick inte med det på bild fattade inte hur man skulle ställa in ;)
Syns lite dålig men nu flyttar fåglarna
 
 
//jasmine
 

Torsdag

Publicerad 2012-10-25 11:40:46 i

Kylan bet till ordentligt i kroppen imorse när vi gick till dagis var ju bara 2 grader burr men  på något sätt ser jag fra, emot vintern!? konstigt nog jag som absolut inte tycker om vinter,kyla,snö på något sätt brukar hellst vilja gå i ide då men inte nu känns det som men kan ju ändras ;)
 
Annars igår var det oktobermarknad, först gick vi till lotta (jacobs moster) vid ca 11 tiden jonna busade runt o hade koll på hamstern dom har, kaffe och jonna fick mackor ifrom av pippi och en gris (av peppakaksformar) men hon åt upp dom iaf, kan säga att hon berätttade imorse att hon hade ätit pippi macka och grismacka hos lotta igår så de var något som var lite kul tydligen :). gick sen ner mot marknaden kollade lite sen möttes vi upp av sara och ulle (med barn) vilket var mycket trevligt gick runt o kollade lite men hittade väl inget speciellt jag ville lägga pengar på ev sånna fårskinnstofflor till jonna men blv inga får införskaffa de på julmarknaden såfall om jag känner att hon kommer använda dom. hade tänkt fika på blå men var så fruktansvärt mycket folk där så handlade med fika hem hit ist så fikade här hemma allihopa..... så lek o bus här hemma.
 
Idag blir det öf efter dagis har jag tänkt är ganska skönt att komma dit o bara ta de lite lungt (tar de ju lungt hemma med men ändå!) annars har det väl inte hänt så mycket nytt, helgen ser ut att bli ganska lugn vet inte vad vi ska hitta på riktigt...
 
Känns som man blir lite småtokig av att gå hemma liksom inget socialt liv över huvudtagen man blir så nedstämd....
 
 
//jasmine

Tisdag

Publicerad 2012-10-23 19:40:45 i

Känns som veckorna går jätte fort och ändå får jag verkligen inget gjort känns de som, ingen ork till att hålla hemmet i skick som jag vill ha det egentligen, endast trott o slö hela tiden vad är de här såhär ska de inte vara...
 
morgonen var lugn vaknade innan jonna idag hon har börjat sova längre helt plötsligt vet inte varför men till ca halv åtta och då har vi ca en timme på oss att göra oss klara för att gå kan vara lite tajt ibland :)
gick hem o la mig efter jag hade lämnat jonna o lag o slumrade ända till jag skulle hämta henne och hade behövt mera sömn känner ja har en såndå envis huvudvärk idag som gnager liksom......
 
Iaf hämtade jonna, fick höra som jag skrev på fb att hon hade sagt till dom att jag inte var snäll och skulle skjuta pappa vilket jag blev helt paff över att höra så jag sa men hon sa inte sluta då? nae de tror vi inte fick jag till svar jaha liksom visste inte riktigt vad jag skulle säga men tittade sådär dömande på mig men men blev ganska nedstämd av det, Självklart förstår jag att jonna inte vet vad hon säger osv men ändå! inte kul att få höra tänk själv liksom att man bli bedömd på hur man är negativt nästan någongång hade det varit skönt o höra något bra aja nu släpper jag dehär. skitsamma
 
Gick ner till lekparken solen lyste så härligt till och från mellan molnen.... satt sen o kollade på dom få båtarna som låg kvar o njöt av solens strålar, gick o handlade lite, och gick och tog en lill fika på blå och även lotta och hennes son kom förbi så det var trevligt med lite sällskap.
 
Hemma blev det matlagning, fläskfile och potatisterriner (som potatisgratäng i en rund kaka) ska nog ge mig på att göra egen sån potatis någongång för de var super gott..... sen tog jonna och jag ett bad vilket hon tycker är så kul när vi gör det tillsammans och efter det lite nervarvning i soffan och läggdax, så nu sitter jag här och snart ska ta tag i kök,plock av leksaker och annat.... och invänta att jacob ska komma hem han har jourvecka och övning idag.
 
//jasmine
 

Måndag

Publicerad 2012-10-22 20:51:55 i

Helgen passerade ganska snabbt..
Fredagen kom min mamma upp och tog hand om jonna då vi åkte till skövde på lördagen till jacobs bror.
Kom hem ganska skapligt en då på lördagen men var helt slut hade hått upp vid halv fyra på morgonen så det kändes av! söndagen tog vi det bara lungt tog en promenad ner till viken på fm och tog en fika med mamma innan hon skulle åka hem mycket trevligt, hoppas vi kan få ihop det snart så vi kan åka ner var länge sen nu, skulle vilja träffa mormor bla....
 
Idag måndag har jonna och jag varit på kyrkis på fm, var jätte mycket barn där idag tror inte jag har sätt så många där, men ändå känndes det lite ensamt när man typ inte känner någon vi saknade jessie, selma o malte där idag :)
men jonna och jag fick en lekdag ihop iaf. Gick hemåt hälsade på jonnas farmor o farfar som var hemma och blev bjudna på lunch vilket var skönt att få det avklarat... hemma sen igen lekte vi lite o jonna la sig och jag höll på med körkortet lite o sökte jobb... Men har så ont i ryggen sådär ni vet när man har feber eller något i kroppen hua hoppas de går över snart men alla andra har ju varit sjuka så varför ska jag klara mig denna gången?
 
Annars så är de dagis som står på schemat imorgon och jag får se lite hur jag mår om jag ska vila på dagen eller om jag gör lite nytta får se:)
 
nu väntar snart sängen känner ja! fortfarande inte kommit ifatt från helgen :)
Har ni haft en bra helg?
 
//jasmine

Bulldegen är satt

Publicerad 2012-10-19 12:05:03 i

Ja det är precis vad jonna och jag har gjort, så här vankas de bullar :) nu står iaf degen o jäser o hoppas det blir bra, jonna fick hjälpa till o röra o hälla i mjölk o mjöl och ännsålänge har de gått bra.
 
Annars inte så jätte mycket planerat just nu, väderet är inte så jätte roligt kan jag ju inte direkt påstå så bli väll inte ett tag iaf men ut en sväng måste vi väl sen o få lite luft.
 
nae har inget vettigt direkt att skriva just nu inget intressant direkt heller :)
 
/jasmine

guess how much i love you

Publicerad 2012-10-18 22:22:45 i

Guess How much I love you,
Oh I dont think you could guess,
I love you as wide as my arms will reach.
I love you as high as my arms will go,
And if i were to stand on my hands,
I'd love you all the way up to my toes.
I love you as high as I can jump.
I love you all the way down the road and across that old river.
I love you to the moon.
And back.
Kira Williams
 
tycker om denna så otroligt mycket ock ännu mera böckerna! dom är så fina!
måste verkligen införskaffa dom alla har bara gissa hur mycket jag tycker om dig våren
 
har även en ide att skissa av någon bild av dom kaninerna o sätta upp i jonnas rum får se lite var ju ett tag sen jag satt o höll på med de tar ju ett tag för det att komma tillbaka.. och ja jonna älskar dom med hon vill alltid (dom kvällar vi läser) att man ska läsa den boken när hon ska sova <3.
 
//jasmine

Bra dag

Publicerad 2012-10-18 19:43:27 i

Nu har snart en gasnka bra dag passerat..... morgonen började väl sådär jonna hade tänkt ta sovmorgon så känndes inte så kul när jag fick väcka henne vid 8, bruakr ju gå mot dagis halv nio så blev lite stressande men aja blev lite sena men gjorde ju itne så mycket hade ju inte direkt någon tid att passa :) så när hon väl var lämnad gick jag mot sandströms (där jag jobbade förrut) o pratade lite, sen begav jag mig till min vänn jessie vilket var mycket trevligt o tror selma blev glad o se mig iaf inte kul o vara sjuk stackarn......

Hämtade jonna, gick till öf, lek och bus där men jonna var väldigt trött så hon orkade inte fullt ut som hon brukar och vi hade turen att jacob slutade vanlig tid idag så han hämtade upp oss.
 
Och NU har jag fått hem jonnas nya jacka+byxor och dom passar! gu vad skönt för hennes jacka hon har nu är i minsta laget men den är ju inne på sin 3e säsong.
 
Morgondagen kommer min mamma upp för hon ska passa jonna på lördag då vi ska till Skövde en sväng.
 
/jasmine
 

Fina dag

Publicerad 2012-10-17 13:44:41 i

Är en jätte fin dag idag! men har inte varit ute mycket idag iaf jonna var inte så sugen på att gå vi gick en kortis runt kvatert typ o sista biten var hon vansinnig över att jag tyckte att hn kunde gå hon hoppade o gick framför mig allt för att jag skulle bära henne och vips så var vi hemma hon kunde visst gå iaf ;) något arg men gick gjorde hon... la henne så nu ligger hon och sover så ja ska fortsätta plocka o fixa lite o försöka se botten i tvätthögen...
 
Ikväl lska jag se kalla fakta iaf, får lite ont i magen över de men måste o vill verkligen se de eftersom man själv har praktiserat där under en tid så vill verkligen se de.....
skriver säkert ikväll om vad jag tyckte om de.
 
/jasmine

När alla sover...

Publicerad 2012-10-16 20:59:35 i Allmänt

nu sitter jag här igen, alla sover och jag sitter här i min ensamhet igen hade velat ge mig ut på en promenad eller hita på något men är ju för mörkrädd för att gå själv ;) men men får vila ögonen på teknikmaskinerna ist tvn o datorn o kasnke en släng på mobilen också.

men HÖNNI vilka är ni som läser, lägg en kommentar eller bara med erat namn o en :) eller något skulle vara kul, ja endel av er vet ja säkert redan men ändå ;)

//Jasmine

4/6-11

Publicerad 2012-10-16 12:03:13 i

Sitter och tänker tillbaka på några gamla minnen och detta är ett av dom när vi var i storstaden, här är bilderna från grönan och skansen. låter bilderna tala för sig själv :) <3
 
 
/jasmine

Dagen verkar bli bra?

Publicerad 2012-10-16 09:02:24 i

Jodå morgonen är lugn o jonna leker i sitt kök o verkar faktist pigg idag även fått i henne juice äntligen på bättringsvägen? o har inte kollat febern än men hon känns faktiskt ok än så länge :)
 
så idag kanske vi kan gå ut på baksidan en sväng o leka i sandlådan eller något för o få lite luft iaf.
 
nae nu ska jag väl äta lite frulle jona har tagit fram yoguhrt så hon kasnke äter något annat än välling idag.
 
/jasmine

Måndag morgon

Publicerad 2012-10-15 11:37:17 i

Början av denna vecka kommer nog gå ganska långsamt men ganska mycket tvtittande o mys i soffan känns det som, jonna är fortfarande inte pigg, feber,magont (inte alls lika mycket som innan), ont o halsen eller blåsor kan inte se riktigt så ja mycket kramar blir de o sitta i soffan.
 
Har iaf försökt lägga henne nu så hon kan sova bort febern för hon steg nämligen upp när jacob åkte till jobbet idag så hon låg en stund hos mig o frågade många gånger om hon fick gå o leka på sitt rum så ja visst tillslut fick hon göra de o efter en stund kom hon in igen o la sg o somnade en stund:)
 
jag ska nog inte heller göra så jätte mycket idag har jag tänkt känner mig sliten ska nog också lägga mig o slumra framför tv en stund o sen ta tag i lite plock, leta jobb osv.
 
//jasmine

födelsedag,stan,akuten......

Publicerad 2012-10-14 10:07:08 i

Då är vi inne på sista dagen i veckan igen, veckorna går så fort!
Jag har nu hunnit fylla 23, dagens spenderades såhär, först blev de en årliga fikat på blå med svärmor jätte trevligt! :) jonna ho farmor spran iväg en snabbis när vi var klara o tillbaka kom dom men dett jätte stort paket o där i fanns två lyckor som jag gått o sneglat på ett tag gu vad glad jag blev! :) o sen ett litet paket som jonna skulle ge mig men hon gav det till sig själv ist ;) o där i en liten skål sto nog att ha ett värmeljus jätte fin den med :)
 
sen plockad ejag lite hemma o fixade, vid ca 17 kom mina föräldrar hit på middag av dom fick jag två fina orcedeer eller hur de nu stavad ? :) men iaf o sen dixade dom till ljudstystemet så de funkade till vanliga kanaler.
 
en väldigt lyckad i o trevlig födelsedag.
 
Lördagen börjde inte så jätte bra jonna hade kramper i magen till o från helt oregelbundet men tänkte är väl vanligt magknip eller något, eftersom hon vekade bli lite bättre åkti vi in mot stan för var tvungen åka in o få någon titta på våran vagn osv men kramperna höll i sig till o från hela dagen när hon inte hade dom var hon somvanligt och sen helt plötsligt fick hon dom så hon var helt dubbelvikt o slet i kläderna o ville att vi skulle blåsa påå magen för hon hade så ont, kändes jätte jobbigt o vara ganska hjälplös. så ringde 1177 när vi ändå var istan om vi skulle åka in eller inte o de ville dom att vi skulle göra för det kunde vara blindtarmen eller någon annan tarm som det var något fel på.
 
kom in kl 17 satt o väntade väntade väntade väntade o väntade sen fick vi gå in så kollade två styckn jätte trevliga sköterskor feber o pratade med jonna o hennes kanin jonna tyckte dom var lite tokiga som tog febern på kaninen hon bara skratatde på dom var kul o se :) sen fick vi vänta åter igen ute i stora väntrummet hur länge som hällst till slut kom det en som tog oss till ett sånt litet rum o där satt vi i 1,5h! tänk de själva med en 3åring! jonna var helt underbar tack gode gu attt barn har sån fatntasi! en sån doktorstol med hål i vad kul man kan ha med en sån o plastvantar kunde man ha ganska kul med också! när kl bärjade närma sig halv nio kände vi att detta går inte länge jonna mår ju liksom bra nu vi åker hem o blir de igen får vi väl söka igen om inte annat! så jacob gick ut o började leta efter någon att prata med han blev bara ingnorerad var tydligen viktigare att linda förband på sig själva än att ta emot en fråga uch vad tråkiga dom va o sen när dom tittade in liksom så sa dom inte uräkta eller något bara titta in typ o sen stängde.......
men iaf när jacob fick tag i någon sen iaf vid ca kvart i nio kanske så sa han att vi skulle åka hem nu för jonna orkar inte sitta där mer hon mår ju bra då hade läkaren tydligen fått våra papper och var på väg.........
in kommer de in någon pojkspoling som inte såg ut mycket fär världen varken jacob eller jag kände något förtroende för honom alls! men men kollade öronen,hjärta,lunga o kände på jonnas mage när vi fick tvångshålla ner henne på britsen ;/ han sa liksom inget om hur viktigt de är att ge henne mkt vatten eller något eftersom hon är så dålig i magen dessutom eller hur man skulle hålla för att han skulle kunna se... men men iaf så kunde vi åka hem nu för ddet är säkert ett virus i kroppen bara... så vi åkte hem äntligen så hoppas nu att jonna slipper kramperna i magen vad de nu är men säkert med förkylningen att göra.
 
Idag tar vi det lite lungt, får se om vi ska ge oss ut på en liten promenad sen kasnke får se lite...
 
/Jasmine
 
 

12/10

Publicerad 2012-10-12 07:55:31 i

Idag är de min dag elelr njae kasnke inte men min födelsedag iaf, hela 23 blir man idag.
annars så ska ev mina förräldrar komma idag, bjuda på mat o lite så de ska bli trevligt.
Jonna hade lite feber igår när vi kom hem fran öf vilket jag misstänkte för hon var lite varm, o hon känns lite varm idag med men springer runt ändå o verkar inte direkt påverkad men ksa väl kolla hur hög den är iaf om de kan behövas något nedsättande...
 
hej så länge iaf
 
/jasmine

fina höstmorgon

Publicerad 2012-10-11 09:51:29 i

 
Ännu en vacker höstmorgon! helt underbart att gå i detta väder, kyla bet lite i kinderna idag men var ändå ganska skönt, jonna fick ta sina fodrade överdragsbyxor idag tänkte är väl skönast när man sitterstilla i vagnen:) hon ville gå idag med men hon trillade o slog i händerna så blev inte långvarit så blev vagnen iaf.
 
Idag verkade som om jonna verkligen ville vara hemma först nu på morgonen sa hon att hon inte ville till dagis o sen när vi väl var där så ville hon hem:( de kändes inte så jätte snällt men hon har de ju bra där bara jag har gått tror och hoppas jag iaf.
 
Nu när kylan börjar komma inser jag att lilla j ytterkläder inte räcker till man vet ju inte om de ska bli en lång höst innan vintern kommer så man börjar med overall eller hur de blir så igår satt jag och klicka hem denna som är här nedanför tycker den är så fin! tyvärr ska man väl säga så finns den här i butik i viken så är väl många barn som kommer ha den men aja skitsamma jag gillar den iaf! så om jag har lite tur får vi hem den imorgon o hoppas att det passar!
 
Annars idag ska jag väl plocka lite i vanlig ordning duscha o göra mig iordning lite, o efter dagis idag är det öppna förskolan som gäller som både jonna och jag tycker är trevligt :)
 
Nu är det lite frulle som gäller mums kokt ägg o får nog bli en kopp varm oboy.
 
//Jasmine
 

promenad

Publicerad 2012-10-10 09:59:03 i

Åh vilket underbart väder det ör idag! lite kyligt men gör mig ingenting bara solen lyser ååh så skönt!'
riktigt uppiggande:)  jonna gick även själv en bit vilket hon gör ibland hon gick runt i högar av lös såg så mysigt ut o givetvis hade jag ingen kamrea eller jo visst mobilen men inte riktigt samma:/ så tänkte lassa upp kameran idag men hittar givetvis inte laddaren så ska väl börja storleta har väl lagt den på något såntdär väldigt smart ställe som jag skulle komma ihåg! suck.....
 
annars har jag inte så mycket planerat idag plocka iordning o så tills jonna kommer hem då ser det lika dant ut igen ;)
 
Nu ska jag göra mig en toastmacka till frulle mums, höres säkert ikväll o hopaps jag lyckats ladda o tagit lite fina höstbilder med kameran ;)
 
//jasmine

Kallt brr...

Publicerad 2012-10-09 19:59:48 i

hej på er där ute!
vad kallt de är idag visst? ucha tog cycklen imorse till dagis men åhh vad jag frös kände inte mina händer.
åkte med vännen jessie hem till henne en liten stund innan jag skulle ner på möte på af.
mötet gick iaf bra pratade om lite olika praktikalternativ så nu får vi se om någon vill ha mig eller inte!
 
regnet börja dugga lite lätt närmötet tog slut så cycklade hem, plockade lite o somnade givetvis i soffan med två mysiga katter på var sin sida om mig men vad är de med mig är så trött jämt! något är de ju som inte stämmer helt klart! men men så är de med det.
 
tog vagnen o hämtade jonna så vi inte skulle frysa så mycket iaf men ja givetvis duggade de då med uch..
när jag kom till dagis satt jonna o lekte med lera hon hade inte riktigt tid att gå hem idag men tillslut så sa ja nu går vi hem va? ok sa hon så var de inte mer med de :)
 
hon somnade i vagnen troligen för hon vägrat sova på dagis idag men de gör ju faktist inte mig så mkt.
en liten fika hos svärmor på em med mycket trevlig o jonna körde gärnet där med haha.
 
detta är väl kort och gott det som hänt idag.
 
igår var vi på kyrkis en sväng mycket trevligt, jonna hade sina små stunder då hon bråkade om sakerna hon hade först ansåg hon suckmen kändes som det var flera barn som kände av att det var måndag ;)
 
blev en liten lunch på blå för barnen (selma o jonna) vi lyckades pricka in rätt i lunchrusningen men tjejerna var så duktiga relativt lugna o lyssnade bra vad ska man begära av spralliga små ben liksom.
 
detta får nog räcka vet inte riktigt vad jag ska skriva om idag mer än att jag har ont i mina händer kalla o stela hua får nog göra lite the o värma mig med, ha en trevlig kväll allesammans!
 
//jasmine
 

Veckans slutdag

Publicerad 2012-10-07 18:04:54 i

Då var vi framme vid söndag igen, dagen började ganska tidigt idag hade gärna velat ligga kvar o sova en stund till men jonna ville gååå nerrr sagt och gjort. liten frukost intagen och jag gick upp och tvättade håret medans jonna satt och såg på barnprogram hon märkte nog inte änns att jag gick (självklart sa jag till henne att jag gick upp), gjorde oss iordning och daniel hämtade oss vid 10 ca.
 
tjejerna lekte väldigt bra idag måste jag säga inte massa bråk visst har dom egna viljor men gick ändå väldigt bra;) (amanda,iza o jonna) en väldigt trevlig dag måste jag säga :)
 
em spenderades med en promenad så jonna somnade och sen en sväng till svärmor.
 
Kvällen kommer spenderas framför solsidan som börjar ikväll wohoo;)
 
Nae nu bad för lilla j.
 
/jasmine

Lördag kväll

Publicerad 2012-10-06 20:18:13 i

Sitter o tar de lungt sneglar på körslaget o jonna är i säng så somnade nog direkt skulle jag tro!
Dagen har spenderats såhär, morgon frukost m familjen o sen begav sig jacob iväg mot skogen för de är fest med jaktlaget idag och imorgon men han kommer hem imorgon kväll iaf men om det hade varit somvanligt skulle han nog inte kommit hem förren onsdag/torsdag men så är inte fallt så blir bara festen han är med på detta året.
 
Jonna o jag gick en promenad men hennes gammelfarmor och farfar blev en fika/lunch på blå jonna åt verkligen upp allt o de händer inte ofta ska jag säga! så väldigt skönt, Vi gick hemmåt igen o hon somnade i vagnen så hon fick stå på altanen o sova i friska luften idag och även jag satte mig där och bara njöt av solens strålar, och även julia (katten) fick komma ut en sväng vilket hon uppskattade.
 
Fick då inget städande gjort idag som jag tänkte göra när jonna sov men vad gör de? På em kom våra vänner sara,daniel och deras izabel hit och lekte väldigt trevligt m lite sällskap:)
 
Imorgon är det kalas som står på schemat daniel kommer och hämtar oss (tack snälla) så vi kan komma ut dit och fira iza som fyller 3 nästa vecka:)
 
nae nu ska jag slappa, plocka fram lite pringels o cola och bara slappa! :)
 
/jasmine

Fredag kväll...

Publicerad 2012-10-05 22:22:16 i

Gokväller!
 
snart har även denna fredag passerat dagen har varit väldigt lugn! jonna o jag hade mysmorgon fick inte så jätte mycket gjort men lek uppe i hennes rum bestående av kojbygge vilket är prio ett lek just nu för tillfället iaf:)
 
var ju ett sånt strålande väder idag hade planerat att ut å gå en långpromenad eller något i den stilen men iaf hade en såndär kännsla ja kan inte sätta ord på de men kollade i förrådet jo men visst! ingen vagn som jag trodde,  hade sambon glömt ännu en gång att lägga ur vagnen från bilen så tja fick bli en liten promenad iaf till lilla lekparken ligger bara en lite bit här ifrån så jag var säker att jonna skulle orka gå. Så packade på oss kläder och självklart dockvagnen med både dockan,kissen o allt vad de va som skulle med.
 
Väl framme på lekparken såg ja att dagmamman var där gu vad bra tänkte jag! hon fick låna grejorna som hon hade vilket var mkt intressant och hon lekte lite smått med dom barnen vilket var bra. Klockan började ticka mot lunch sp hem o värma på lite mat och herre jösses var BRA jag är idag prick halv tolv satt vi och åt! helt otroligt att jag lyckades jo de är ju såhär att dom äter ju den tiden på dagis så försöker väl hålla mig till den men brukar inte lyckas något vidare bra om man säger så! en ganska lugn måltid utan en massa bråk vilet jag var väldigt glad för är så himla påfrestande när hon håller på o styr kommer väl aldrig att vänja mig vid det även att hon alltid har hållit på så även om folk inte verka tro på oss om de men dom som sett henne vet hur hon kan vara! ;)
 
Trötta o lite slöa men här finns de ju bara stora tjejer (vilket av någon anledning sover inte stora tjejer) har lilla fröken fått för sig men vi gick iaf upp o vilade i våran säng o vips så sov vi båda två, GU så skönt!!!
 
vaknade i ett ryck av att mob ringde irriterande! J hade slutat för dagen, aja försöka somna om igen hade inte varit helt fel men men ligga o slumra gick ju de med:)
 
Eftermiddagen blev de fika på blå, lek i lekparken vid hamnen, gå runt o njuta av den underbara höstsolen och blev även en visit till lotta.
 
En riktig mysdag helt enkelt! nu väntar snart sängen iaf fårse vad vi ska göra imorgon jonna o jag är själva så är de någon som umgås säg till! :)
 
//Jasmine
 
 
Helt okej bilder ändå för att vara från mob måste ju verkligen ladda kameran!
Fin fina jonna i sin kappa o stövlar måste ju passa på att användas när man inte kan ha dom kläderna till dagis :)

Torsdag

Publicerad 2012-10-04 10:34:20 i

Vilket regnväder!
Börjar bli trött på att det ska regna hela tiden kan det inte få blir en fin solig höstdag snart så man kan vara ute hela dagen? Lilla J är iaf lämnad på dagis idag gick de bra att bli lämnad hon har ju dagar hon inte vill gå in o leka osv men idag gick de bra puss o kram o sen rätt in på avdelningen o börja leka. Jag har iaf ätiti en frukostmacka iaf o hade tänkt in i duschen en sväng o piffa till sig lite kanske så känner man sig lite piggare :)
 
jag hoppas verkligen det kommer gå bra på kontrollen hoppas verkligen jonna inte blir sådär blyg o envis att hon inte vill men men får se helt enklet :)
 
ser på malou efter tio just nu det är så hemsk handlar om en tjej som hade önskats vara en son ist hennes förräldrar bytte henne mot en som och hon blev slav osv helt hemskt!
 
men men ska väl somsagt duschen nästa!...
 
/jasmine

Onsdag

Publicerad 2012-10-03 11:24:41 i

Jonna lämnad på dagis o jag har inte lyckas ta mig till att göra någon nytta alls FY MIG! men nae,
* plocka iordning i skåpen i köket
* städa i vanlig ordning
* annat plock
 
MEN men jag orkar inte ta tag i det nu, ska nog faktist lägga mig en stund ist i soffan i invänta till jag ska ge mig ut i detta härliga regnväder o hämta hem mitt lilla hjärta från dagis vid 14 ist.
 
Men iaf gårdagen gick jätte bra hittade lite småsaker till både mig och jonna det bästa fyndet ja de var nog ett par byxor som egentligen är ankel men passade mig perfekt! haha ja man har ju korta ben ibland ska man ha lite flyt att inte ha förlånga byxor, även en jättesnygg tröja som jag nog ska spara till att ha på julafton m.m, jonna skötte sig exemplarikt stort sett hela dagen inte massa bråk lyssande faktist ganska bra med liksom vad ska man begära av en nästan 3åring i en massa tråkiga klädaffärer:)
jacob kom in efter jobbet och vi handlade senare på citycross blev en ganska sen dag men helt klart en super bra dag :)
 
imorgon står det kontroll hos bvc för jonna  2,5 års, ska bli spånnadne o se hur det går om hon vill sammarbeta och berätta o visa vad hon kan :)
 
de var allt för idag eller iaf för stunden
 
Glöm förresten att jag skrev härliga där uppe inte alls så härligt att ge sig ut för det fullkomligt öser ner hua kommer se ut som en dränkt katt när jag kommer hem men får intaa mig själv åh vad nyttigt jag är som är ute o går och får frisk luft ;)
 
/Jasmine

Måndag

Publicerad 2012-10-01 20:59:08 i

gokväller!
 
måndagen har nästan passerat, morgonen blev en tripp till kyrkis vilket uppskattades med lek o lite höstpyssel mer sånt gillas:)  fick gå innan sångstunden skulle ner till af o fylla i ett papper då mina dagar tog slut idag så gått in i något som typ är likadant fast med ett annat namn typ vad jag fattade som..... väl hemma fixade fram lite lunch lite sådär panikartat hade inga rester o inget framme så lite skinka fick bli skinksås o pasta till de perfa :) samtidigt som jonna åt fixade jag en smet till muffins då vi skulle få lite besök på em.
 
jonna fick gå o lägga sig o vila lite o vid ca tvåtiden kom vännen ulle med sina små godingar amanda o josefine:)
 
en gasnka bra dag måste jag säga, kvällen spenders framför tvn o ja ta de bara lungt ska nsart göra iordning en het räckmacka till mig som jag ska smaska på till underbart är kort:)
 
morgondagen ska spenderas i stan woohooo!
 
/jasmine

Om

Min profilbild

Jasmine

Jasmine heter jag o är inne på mitt 20 år i min blogg kan du följa min vardag blandat annat hur mina studier går och även följa hur livet kan förändras på bara några sekunder att man helt plötsligt ska bli mamma.... jag bor i valdemarsvik med min underbara sambo jacob..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela