Jasmine

Life is not measured by the number of breaths we take, but the moments that takes our breath away!

midsommar...

Publicerad 2010-06-24 18:44:50 i Allmänt


imorgon då är de sill lunch som gäller hos svärföräldrarna fast jag får köttbulalr ist tror ja:)...
o efter de blir det lite midsommarviranfe här nere vet inte vad de heter men iaf lite firande iaf.. kvällen skulle vi åkt till nybro men blir på lördag förmiddag ist har vi bestämt nu passar oss alla bättre.
sen stannar jonna o ja kvar där nere i en vecka då jacob hämtar oss igen på helgen...




jahopp snart en nu vecka igen..

Publicerad 2010-06-20 20:11:34 i Allmänt


precis lagt jonna så hör henne via babyvakten hon ligger o stökar fortfarande fårse om hon somnar snart...

har inte gjort något intressant denna helg fredagen var lugn hittade inte på något speciellt,  lördagen ringde vi o bjöd in oss själva hos svärmor på en fika o bara latade resten av kvällen.. o följde givetvis bröllopet.
idag söndag hade vi extremt tråkigt visste inte vad vi skulle hitta på först tänkte fika med sara men de blev så sent o när jag såg hennes sms så hade vi redan bjudit hit bamse o nilla hit så när dom körde upp på pakeringen såsåg ja att min mamma o carsten kom samtidigt väldigt oväntat! dom hade varit på utställning i jönköping så dom tog en omväg för att hälsa på..:) väldigt trevligt var de iaf lite kaous där ett tag men helt ok.

o nu ikväll inte gjort något speciellt bara tagit de lungt ätit osv o jacob är iväg o jobbar lite med får se när han dyker upp borde vara snart men de vet man aldigt han har somsagt glömt bort vad helg innebär tror jag iaf!!



min lilla trollunge:) <3


<3

avslutning på öppna förskolan...

Publicerad 2010-06-16 22:13:20 i Allmänt


dagen har varit underbar soligt o fint pefekt väder för en avslutning. var gasnka många som var där barn i okika åldar upp till 6 år tror ja de var.. vi pratde, myste med barnen o dansade runt i en stor ring.... jonna var först glad o tyckte de var kul att hoppa omkring hon satt på min höft så har tränat högerarmen iaf:P sen mårkte jag att hon vart så ostadig/trött så satte henne med magen intill mig o vips så somnade hon<3 så då la ja henne ner i famnen o vi dansade vidare gick ju kanon de med:)


efter de så bjöds de på glass, jordgubbar o kaffe. blev även en tur till lilla blå på fika blev jätte trångt där inne med 8 vagnar tror ja o vi var 9 vuxna o 8 barn så härligt.


blev ostmacka för min del okrar inte äta lunsch o sen är de ganska dyrt så de fick räcka för min del.. jonna var iaf nöjd o glad hela tiden o nöjde sig med att titta på alla barn o föräldrar.


blev ingen promenad för barnen började bli trötta o så hade alla olika ärenden. sara o izabel hände med upp hit en sväng innan hon skulle besiktiga bilen så gjorde inget speciellt.. när hon hade åkt gick ja o la mig med så fick iaf slumra i ca 30-45 minuter underbart de med.




när jackob kom hem så satte vi upp jonnas sänghimmel (löv) o lampa så nu är de faktist så gott som klart där inne bara matta som fattas nu för har satt upp gardiner ja kan dra för ist för rullgardin. blev även att sätta upp hyllorna i köket blev kanon de med skönt att de börjar likna något sakta men säkert:).


blev pizza idag till mat orkade inte laga något o hade inget framtaget heller för den delen så det fick duga, gör inte så mkt just nu funderar på att lägga mig jacob åkte nyss iväg på larm (han har jouren denna veckan) så hoppas de går bra. han som väntat o väntat på larm så nu kom de ett iaf lite kul för honom så far han lära sig något nytt o vara med om nya erfarenheter.


de var de lite uppdatering iaf:)
see ya


 

 

lite lagom strul....

Publicerad 2010-06-14 16:25:22 i Allmänt


åkte till ikea på lördagen för att inhandla lite saker till jonnas o även vardagsrummet..

kom hem fixade o monterade ihop med lite vanligt strul de är med ikeas saker men gav upp senare på kvällen, söndagen började igen o ser att en av hyllorna är söndertryckta eller vad man ska säga o bara att ringa o fråga ikea dom ville inte skicka en ny för att de var så mkt som var trasigt så vi fick helt enkelt åka in till linköping igen o byta den suck o de är 10 mil enkel resa:/ men men inte mer med de.... var hemma igen vid kl 4.


började åter igen med att bygga o det var inget fel på den iaf:) borrade o monterade tvupphängaren o allt på kvällen med o ser sen att skruvarna som ska sitta i tvn inte passar!!:/ som försäljaren sa att "de passar alla apparater" hum nja inte våran..... gav upp för kvällen plockade fram våran svarta toshiba ist o tog lite kväller (kl var väl 23) insåg att de även var en morgondag så gick o la mig o även påminde J att de var de även att de var Rocky på tv så drog han sig till sängs med...


idag iaf så gjorde ja iordning jonna till kl 10 då hon skulle på äventyr till J moster Lotta, jag gick vidare till järnäffären ihopp om att de ska finnas skruvar som passar o de gjorde de:) ett problem löst..


gick hem anna kom hit en sväng uppdaterade varandra om vad som hänt på senaste tiden mkt trevligt länge sen vi träffades o tjockade även i oss en kladdkaka mellan skvallret nae vars inte så mkt men tjockade i oss de gjorde vi:P...


hon hjälpte även mig att hänga upp den på plats tv alltså... suck den hänger lite lite snett men har inte gett mig in på de mer de får J kolla på när han kommer hem.... jag började bygga ihop jonnas hylla när anna åkt o felfritt blev den ihopmonterad wieee! för bra för att vara sant jag gav mig även på plastlådorna som skulle monteras suck lyckades bryta sönder den givetvis så efter de har ja inte gett på mig den andra lådan....


satte iaf hop jonnas sänghimmel nyss o den blev felfri med men har ju inte monterat fast den i väggen än så ska inte säga något än..!!


de var min dag iaf väntar nu på att min sambo ska komma hem o får se när jonna kommer hem idag:)


öf....

Publicerad 2010-06-09 21:55:32 i Allmänt


varit på öf idag mkt trevligt sen promenad o lunch alltid trevligt med alla mammaor o underbara busungar som är med:) tog upp hela fiket med alla vagnar såg lite kul ut iaf..

annars hände de inte mkt mer för dagen la oss o vilade lite när vi kom hem jonna o ja så de var gasnka skönt...

stått på träningsmojen i ca10 min med så har gjort de i tre dagar nu så bra att man börjat någonstans iaf så ökar vi tiden succesivt eller vad de heter:P

 

skolavslutning är det som står på vårat schema imorgon så då ska ja upp skapligt tidigt så vi hinner bli klara eller ja inte tidigare än vanligt men så vi är klara till 9 som vi brukar iaf...

nae in i duschen en sväng o sen är det sängen som väntar:) natt natt gott folk


tråkigt väder....

Publicerad 2010-06-08 09:04:53 i Allmänt


nu var de ett bra tag sen ja a upp ett inlägg så här kommer en liten uppdatering på hur allt är:)

okar inte återberätta allf för minns inte heller vad som har hänt...
i helgen var vi iaf på fest ute i kaffekullen(stugan) det var jaktlaget m respektive som var där mkt trevligt iaf blev helgrillat vildsvin (inte min favorit så ja åt kyckling) vädret var ju helt ok när de inte blåste för då var de kallt men somsagt såg på J att solen tog för han har numera en vit tshirt på sig haha brände sig totalt.... jonna skötte sig exemplariskt hela dagen hon fann sig att olika människor kom o gullade med henne osv.. festen började iaf vid 12 då alla kom men vi var där tidigare vid 9 tror ja kl var iaf dagen betod av lekar av olika slag o sen prisutdeling, jag var då med i Rådjursgruppen som dom glömde bort vilken placering vi fick så två priser fick vi:) så tog ett knivsätt o sen några fina glaskupor som man har ljus i o även J tog knivar så häärligt med lite sånt.)

jonna la sig somvanligt kl 8 o då provade vi babyvakten som vi köpte dagen innan fungerade kanon tror vi iaf:P för hon vaknade inte någongång.

söndagen var lugn plockade ihop o drog oss hem o bara segade blev bjuda på mat på em  hos svärföräldrarna...

igår måndag skulle vi tjejor träffas hos ulrika sara hämtade mig blev iaf bus o mys med barnen o även husestyn i deras vackra hem:)
tog en promenad med o såg lite kul ut ett gäng på 6personer alla md vagnar...

efter iaf så ställde vi alla barnen på altanen eller vad de kan kallas framför huset på en rad o då såg vi in i vagnarna från fönstret såg lite kul ut faktist var hemma vid ca 4 iaf o tackar för en väldigt trevlig dag o hoppas på poolparty sen när de blivigt lite varmare hihi:)

väl hemma plockade ja lite o så J kom hem kl 9 då han varit på övning med brandkåren så blev en lång dag..

idag hände de inte mkt sega framför tvn o mysa med jonna:)






Om

Min profilbild

Jasmine

Jasmine heter jag o är inne på mitt 20 år i min blogg kan du följa min vardag blandat annat hur mina studier går och även följa hur livet kan förändras på bara några sekunder att man helt plötsligt ska bli mamma.... jag bor i valdemarsvik med min underbara sambo jacob..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela