Jasmine

Life is not measured by the number of breaths we take, but the moments that takes our breath away!

utveckling..

Publicerad 2011-05-26 23:30:56 i Allmänt


Kan ju berätta lite vad jonna kan nu när hon är 15 månader,

-Började ställa sig upp o gå själv vid valborg
-Kan Kroppsdelar, Mage, Hand ,Ögon, Öra,Mun, Näsa, Fot
-Ge slängpussar med både en hand o båda händerna
-Äta själv med gaffel o dricka ur glas (men kan även spilla)
-Säga Mamma,Pappa,Kisse, Iss (gris), offoff (alltså hund som skäller, buss (puss), Tjaa
-Skakar tydligt på huvudet o menar nej när det är något vi ber om som hon inte vill göra
-Kan hämta lättare saker om vi ber om det
-Rita med kritor
-Ge kramar o pussar på hennes vilkor:)
-Ställer sig vid sin säng om hon vill gå o vila/sova
-Om hon inte får som hon vill lägger hon sig ner på mage o gnäller o snegar sen upp för o se om någon bryr sig



hum är säkert mer saker men det är det ja kommer på nu iaf... bara för o sitta o skriva lite:)

pizzahut! :)

Publicerad 2011-05-26 07:49:10 i Allmänt


Blev en tur in till stan igår fixade till en grej som fortfarande är lite hemlis men berättar om de lite senare ;) iaf hittade två tunikor/tshirts på lindex till jonna 49 kr styck som hittat tycker ja!

jonna var en riktig buse ska jag säga hon har varit riktigt duktig med att hålla handen när vi är ute någonstans men igår nej hon klarade sig helt själv enligt henne! men hon lyssnade ganska bra tycker ja/vi....


blev även lite skor inköpta då mina promenad dojjor har gett upp fick bli på dicheman då dom är billiga o håller ca 1-1,5 år så de räcker för mig då jag älskar skor så ja kan byta ut dom fort o även ett par supersöta ballerina till mig, Jonna fick ett par lite finare sommarskor typ ballerina till henne med, nöjda! så nu sitter jag med mina snygga svarta skor o försöker gå in dom ajaj lite ont gör de men tror dom kommer bli såå sköna när dom väl töjt ut sig lite:)



Pizahut blev nästa stopp då vi var hungriga, när vi kom in så blev vi visade till ett bord fick våra menyer o jonna fick även en egen+ kritor (smart där så man kan underhålla barnen) så kritorna gillade hon ta av locket på :) fick in förätten som bestod av vitlöksbröd men olika på jag hade iaf mosarella,tomat o feta jätte gott även om jonna åt upp min feta! :)sen blev de pizza hawaii helt okej faktist inget ja tycker vad super gott men inte heller något fel på o Jonna fick pannkakor vilket hon ratade totalt suck tur hon har en pappa som äter allt ;), efterätt blev det glass till oss alla tre då det ingick i den menyen vi tog så mätt blev man minst sagt!:)
hemma vid ca 10 så et blev sent men jonna somnade om igen o sov hela natten o hon verkar inte alls berörd av lite dyngsstörning:)

 

börjar faktist bli lite spänd inför stockholmsresan eller ser fram emot detiaf ska bli kul faktist! :)

nae dax o äta lite frulle o se vad dagen erbjuder men en promenad iaf vädret är ju strålande!
byebye <3





Oj en paus blev det visst..

Publicerad 2011-05-23 22:38:32 i Allmänt


jag har visst tagit en ganska lång paus från bloggen men som alla vet så har man inte alltid lust att skriva som jag många gånger nämt men lite uppdatering skadar ju inte iaf:)

Jonna har Lärt sig gå! :) hon började med stapplande steg den 2 Maj o efter det så har det bara gårr bättre o bätte o jag tycker det underlättar så mkt nu när hon kan gå o hon verkar mkt gladare på något sätt liksom jag kan ställa ner henne o hon står där o samtidigt som jag lägger upp väskan på riggen kan ja ta upp henne utan att behöva böja mig ner ända ner till golvet då jag får bära henne ner för trapporna när vi ska gå ut.....:)

som det ser ut nu kommer hon börja dagis den 15 aug, delade kännslor för de kan jag säga eftersom jag bara får ha henne 3h per dag men men det är ju iaf en start och jag måste verkligen fundera ut vad jag ska göra med mig själv! hum vet faktist inte vad jag ska börja med men jag vill verkligen ha mitt körkort är så beroende av de känner ja skulle underlätta så mkt! men en start iaf är väl att börja övningsköra med J i Nov då han haft sitt körkort i 5 år så är vi inte beroende av någon annan heller o fram till nov får jag plugga här hemme tiden då jonna är på dagis o även söka jobb men just nu är körkort prio 1 känner jag!


dagarna flyter på med massa bus o lek, vissa dagar har vi fullr upp med olika äventyr o andra dagar är i bara hemma o myser alltså precis som det ska vara.


Sommaren är faktist inte så planerad för oss vi ska till stora storstaden näst nästa helg då blir det hotell o massa mys med skansen o grönan. Vi ska inte åka själva utan med svärmor och -far o även J bror så de ska bli kul faktist ser fram emot den helgen :)...



nu får det räcka för denna gången iaf kasnke blir ett inlägg snart eller kasnke inte man vet aldrig! :)





Jonna närmast o rymlingen Selma


Bus! <3


Om

Min profilbild

Jasmine

Jasmine heter jag o är inne på mitt 20 år i min blogg kan du följa min vardag blandat annat hur mina studier går och även följa hur livet kan förändras på bara några sekunder att man helt plötsligt ska bli mamma.... jag bor i valdemarsvik med min underbara sambo jacob..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela