Jasmine

Life is not measured by the number of breaths we take, but the moments that takes our breath away!

nästan allt perfekt :)

Publicerad 2011-06-16 14:50:16 i Allmänt



Ja det är just vad det är! allt är nästan helt underbart perfekt har min underbara sambo förhoppningsvis min man om något år! o även våran underbara dotter som är vårat allt det går inte en dag hon gör oss glada på något sätt visst vissa stunder bryter man ihop över att man inte vet hur man ska lösa olika saker men sen svävar man på moln nästa stund för allt är så bra! nu fattas det bara nästa frihet vårat eget boende som är bara vårat vi kan gå ut som vi vill o inte behöver vara beroende av någon för det är vårat o vi bestämmer då! :)


så idag ska vi iväg o kolla på ett hus till jag har höga förväntningar som jag byggt upp på snart en veckas tid jag hoppas verkligen att det inte är så många som är intresserade för en nackdel är ju att de är parhus o inte någon hörna o de kan vara många som backar för de men de skulle vara bra för oss, lungt o bra område, nära till skola sen när jonna bli 6år m.m. massor på posetiva listan o mindre på negativa...

aja nog om det så ligger de till nu iaf....

Ingenting är omöjligt.....
Det omöjliga tar bara lite längre tid....

Idag har vi änsålänge varit på skolavslutning för jonnas farbror hon var jätte duktig i kyrkan lekte o styrde lite själv nere på golvet o ibland kollade på när barnen sjöng:) blev även en liten fika efterråt. nu väntar vi bara in att kl ska närma sig fyra så ska vi gå bort till huset så ska vi mötas där vid halv fem..:)

hej så länge!


Om

Min profilbild

Jasmine

Jasmine heter jag o är inne på mitt 20 år i min blogg kan du följa min vardag blandat annat hur mina studier går och även följa hur livet kan förändras på bara några sekunder att man helt plötsligt ska bli mamma.... jag bor i valdemarsvik med min underbara sambo jacob..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela