Jasmine

Life is not measured by the number of breaths we take, but the moments that takes our breath away!

dopet...

Publicerad 2010-09-30 12:07:00 i Allmänt


den 25/9 döptes jonna anna elsa hammarvall i grytskapell, allt gick jätte bra hon var på ett strålande humör o dansade glatt till psalmerna som spelades o tyckte de var kul när prästen bar runt henne i kyrkan då alla skulle se på henne:) efter så bjöd vi på smörgåstårta i församlingshemmet där de var väldigt stort o bra, efter de så öppnade vi lite pressenter alla hjälptes år eller ja faddrarna jacob o ja o även jonna fick öppna lite men snörena var mer intressant än innehållet:)

jacobs bror albin o min syster ruth fick äran att vara faddrar vilket jag tror dom uppskattade.

finns inte så mkt att skriva hela dagen blev lyckad var ca 35personer o allt flöt på bra.


vi har fullt upp ni om dagarna måndagar går vi på kyrkis, tisdag förskolan o sen onsdagar är de babysim vilket jonna inte tycker är jätte kul men får se om vi ska fortsätta eller inte.


idag ännsålänge har ja damsugat av lite sen även plocka iordning lite men skönt att bara va för igår var dagen schemalagd babysim,ridning o sen vip kväll på valdixi där jag även gjorde några snygga fynd man fick hålla i sina plagg så ingen tog dom för de gick åt snabbt, de serverades även småtugg, vin o ciden väldigt trevlig kväll.

gett Jonna lite frukt, provade på mango var ingen större hit men kul o pilla med men mosade allt o frös in de ist o även lite äpple så bara att ta fram när de behövs...


faddrarna ruth o albin o sen jag nere i hörnet


Vad alla kollar på mig, jaa jag är i centrum:)<3


vi<3

paketöppning


o lite frukt:)

dagarna går.....

Publicerad 2010-09-03 10:37:59 i Allmänt


mina dagar försvinner så gort o veckorna bara går o jonna är om några dagar 7månader! var har alla dom månader tagit vägen? känner lite panik,ångets o ja oro över vad ja ska hitta på med mitt liv på jobbfronten inte en aning vad ja vill göra inte enns en liten ledtråd vad jag kan tänkas hålla på med, lite smått irriterande...
men vet att jag inte kommer att klara av att plugga  kommer inte lyckas få betyg har ingen motivation att få in massa ointressant matte o engelska saker jag ändå inte har någon användning av o ja klarar inte heller av att läsa in de så de vet ja redan om... alltså är helt enkelt för trög för de...

aja nog om de det är snart dop för jonna (vet att de är sent men bättre de än aldrig) så den 25/9 ska Jonna Anna Elsa Hammarvall döpas i gryts kapell så ja vi ska iaf bjuda på smörgåstårta blir lättast så o även tårta o kaffe efter de.
så alla kläade är inhandlade, dopklänning är kollad så hon ska ha en som är från 18oo-talet i amerikatyg blir kanon fint med vinrött till de.. jacob ska ha kostym så de är med inhandlat o ja ska ha en klänning så allt är klart.


idag ska vi ner o ta en fredagsfika med jonnas farmor vid kl 2, jonna sover för stunden så de är väldigt lungt o skönt för en stund o katterna sover med så bara o njuta av radions babbel...

imorgon ska vi till kolmården med hela jacobs familj ska bli trevligt så ser iaf de ut nu med dagarna
ha de så bra d'r ute i vimmlet...



10/8

Om

Min profilbild

Jasmine

Jasmine heter jag o är inne på mitt 20 år i min blogg kan du följa min vardag blandat annat hur mina studier går och även följa hur livet kan förändras på bara några sekunder att man helt plötsligt ska bli mamma.... jag bor i valdemarsvik med min underbara sambo jacob..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela