Jasmine

Life is not measured by the number of breaths we take, but the moments that takes our breath away!

ja jag vet..

Publicerad 2011-02-18 14:20:18 i Allmänt


att jag är dålig på o blogga men tiden finns inte riktigt att sätta sig ner o ta sig tid o skriva o sen vad man ska skriva om man babblar bara om samma sak känns de som..

men tiden har runnit iväg de har gått ett helt år sen jonna föddes... hon har lärs sig så mkt o blivit en sån fin o självständig individ av dess eget slag hon är envis o talar om när hon inte tycker att det är ok o även när hon inte får som hon vill:). som igår på öf hon lekte med en gunghäst men ja tyckte att de räkte för tillsut kommer hon klämma sig själv elelr någon annan o då jäklar talade hon om att hon inte var nöjd övet att jag tog bort den o dom såg lite frågande ut runt om ifall ja visste att hon skulle reagera sådär oja sa ja de händer som oftast att hon gör så iaf hemma... jag gör inte så mkt brukar bara säga nej eller ingnorera när hon gör så för om ja ger henne uppmärksamhet då ja då vet hon att hon kan fortsätta.......


aja nog om de hennes kalas blev kanon bra blir 3 kalas för o fylla 1 år:) 1 med vänner tyvärr kom bara en familj hit men gör inte så mkt jonna lekte massor med sin vän iza o sen ett för släkten här uppe o sen nu när vi ska åka ner till nybro blir det kasnke ett litet kalas där nere med.

nae nu är de skmsagt lite tid till detta skriver när ja kan :)



Om

Min profilbild

Jasmine

Jasmine heter jag o är inne på mitt 20 år i min blogg kan du följa min vardag blandat annat hur mina studier går och även följa hur livet kan förändras på bara några sekunder att man helt plötsligt ska bli mamma.... jag bor i valdemarsvik med min underbara sambo jacob..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela